Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Μπαρτσελόνα: Τελείωσε τον Πικέ ο Τσάβι

Δημοφιλή

Ρεπορτάζ από την καταλανική Sport τονίζει ότι ο Τσάβι «τελείωσε» από την Μπαρτσελόνα τον Ζεράρδ Πικέ.

Όπως αποκαλύπτει η Sport, o Καταλανός τεχνικός είχε πριν από δύο εβδομάδες προσωπική συνάντηση με τον Πικέ, στον οποίο ούτε λίγο ούτε πολύ του είπε ότι δεν τον υπολογίζει για την επόμενη σεζόν.

Ο Τσάβι εστίασε την απόφαση του στους συχνούς τραυματισμούς του Καταλανού αμυντικού, την έλλειψη επαγγελματισμού από τα πρόσφατα προσωπικά του ζητήματα, όσο και από την έντονη επιχειρηματική του δράση.

Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα ξεκαθάρισε στον παλιό του συμπαίκτη, ότι δεν πρόκειται να του δώσει λεπτά συμμετοχής την νέα περίοδο και του πρότεινε να αποχωρήσει από μόνος του από τους μπλαουγκράνα, χαρίζοντας χρήματα, όπως έκανε παλιότερα και ο Πουγιόλ.

Μόνο που αυτό το ενδεχόμενο φαίνεται ότι… δεν παίζει. Ο Πικέ, στον οποίο οφείλονται πάνω από 40 εκατομμύρια ευρώ και έχει συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2024, φαίνεται να είναι αποφασισμένος να μείνει -έστω και χωρίς ρόλο- στους Καταλανούς, παρότι ήδη βρίσκεται πολύ πίσω στην ιεραρχία των στόπερ που περιλαμβάνει τους Αραούχο, Έρικ Γκαρσία και Κρίστενσεν.


Τελευταία νέα

ΠΑΟΚτσήδικη «τρέλα» στην Stark Arena (video)

Απίθανη ατμόσφαιρα δημιούργησαν οι οπαδοί της Παρτιζάν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για την 32η αγωνιστική της Euroleague, εκφράζοντας...

Στην ίδια κατηγορία