Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Μπαλάρα και τρία γκολ στο πρώτο ημίχρονο για τον ΠΑΟΚ!

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε με γκολ το φιλικό παιχνίδι με την Ασντόντ, αφού πήρε «κεφάλι» στο σκορ, λίγο μετά τη συμπλήρωση του πρώτου δεκαλέπτου του φιλικού που διεξάγεται στο ΓΣΖ.

Πιο συγκεκριμένα ο Αντρέ Ρικάρντο εκμεταλλεύτηκε την κίνηση του συμπατριώτη του, Φιλίπε Σοάρες στην περιοχή, με τον μέσο των «ασπρόμαυρων» να τσιμπά όμορφα τη μπάλα πάνω από τον τερματοφύλακα των Ισραηλινών για το 1-0.

Λίγο νωρίτερα οι «ασπρόμαυροι» είχαν φτάσει και πάλι κοντά στο γκολ, με τον Τόμας Μουργκ να φεύγει στην κόντρα, αλλά καθυστέρησε με αποτέλεσμα η άμυνα να τον προλάβει.

Λίγο αργότερα και συγκεκριμένα στο 27′ ο ΠΑΟΚ βρήκε δεύτερο γκολ στο φιλικό με την Ασντόντ, σε μια φάση, αποθέωση του ομαδικού παιχνιδιού, με τελικό αποδέκτη και σκόρερ τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ.

Η μπάλα πέρασε και πάλι από τα πόδια του Αντρέ Ρικάρντο, που έβγαλε την πάσα-κλειδί στον Μουργκ, με τον Αυστριακό να δίνει έτοιμο γκολ στον, αρχηγό του Δικεφάλου σήμερα, Ντιέγκο Μπίσεσβαρ. Μετά από δύο λεπτά, ήρθε η ώρα των Ισραηλινών να σκοράρουν, με δυνατό σουτ του Μπριόν.

Στο 34′ οι «ασπρόμαυροι» βρήκαν και τρίτο γκολ. Ο Φιλίπε Σοάρες βρήκε στον χώρο τον Ράφα, αυτός σέντραρε συρτά και ο Μπράντον Τόμας με προβολή έκανε το 3-1.


Τελευταία νέα

Το FORZA ONLINE συμμετέχει στην απεργία

Το FORZA ONLINE συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που κήρυξαν οι Ενώσεις συντακτών της χώρας. Διαβάστε αναλυτικά… «Με κοινή απόφαση της ΠΟΕΣΥ,...

Στην ίδια κατηγορία