Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Μπαλάρα και τρία γκολ στο πρώτο ημίχρονο για τον ΠΑΟΚ!

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε με γκολ το φιλικό παιχνίδι με την Ασντόντ, αφού πήρε «κεφάλι» στο σκορ, λίγο μετά τη συμπλήρωση του πρώτου δεκαλέπτου του φιλικού που διεξάγεται στο ΓΣΖ.

Πιο συγκεκριμένα ο Αντρέ Ρικάρντο εκμεταλλεύτηκε την κίνηση του συμπατριώτη του, Φιλίπε Σοάρες στην περιοχή, με τον μέσο των «ασπρόμαυρων» να τσιμπά όμορφα τη μπάλα πάνω από τον τερματοφύλακα των Ισραηλινών για το 1-0.

Λίγο νωρίτερα οι «ασπρόμαυροι» είχαν φτάσει και πάλι κοντά στο γκολ, με τον Τόμας Μουργκ να φεύγει στην κόντρα, αλλά καθυστέρησε με αποτέλεσμα η άμυνα να τον προλάβει.

Λίγο αργότερα και συγκεκριμένα στο 27′ ο ΠΑΟΚ βρήκε δεύτερο γκολ στο φιλικό με την Ασντόντ, σε μια φάση, αποθέωση του ομαδικού παιχνιδιού, με τελικό αποδέκτη και σκόρερ τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ.

Η μπάλα πέρασε και πάλι από τα πόδια του Αντρέ Ρικάρντο, που έβγαλε την πάσα-κλειδί στον Μουργκ, με τον Αυστριακό να δίνει έτοιμο γκολ στον, αρχηγό του Δικεφάλου σήμερα, Ντιέγκο Μπίσεσβαρ. Μετά από δύο λεπτά, ήρθε η ώρα των Ισραηλινών να σκοράρουν, με δυνατό σουτ του Μπριόν.

Στο 34′ οι «ασπρόμαυροι» βρήκαν και τρίτο γκολ. Ο Φιλίπε Σοάρες βρήκε στον χώρο τον Ράφα, αυτός σέντραρε συρτά και ο Μπράντον Τόμας με προβολή έκανε το 3-1.


Τελευταία νέα

Η πρόκριση έφερε… τραπέζι στον ΠΑΟΚ!

Τραπέζι παρέθεσαν οι Αδερφοί Νικολαΐδη στην ομάδα Πόλο του ΠΑΟΚ Domus Ergo, μετά την μεγάλη πρόκριση στους ημιτελικούς Α1...

Στην ίδια κατηγορία