Ισχυρές καταιγίδες πλήττουν την περιοχή του Κάνσας στην Αμερική και έτσι είναι πιθανό να επηρεάσει και τη διεξαγωγή της αναμέτρησης της Ολλανδίας με την Τυνησία. Μετά το Γαλλία – Ιράκ, ακόμη ένα παιχνίδι του Μουντιάλ φαίνεται πως θα επηρεαστεί αρκετά από τις καιρικές συνθήκες στην Αμερική.
Συγκεκριμένα, ισχυρές καταιγίδες αναμένεται να πλήξουν την περιοχή του Κάνσας, όπου είναι προγραμματισμένη να διεξαχθεί η αναμέτρηση της Ολλανδίας κόντρα στην Τυνησία (26/02 – 02:00) για την 3η αγωνιστική του ομίλου.
Όπως στην περίπτωση της αναμέτρησης Γαλλία – Ιράκ, έτσι και απόψε υπάρχει η πιθανότητα είτε να καθυστερήσει η έναρξη του παιχνιδιού, είτε να διακοπή εξαιτίας των πολλών κεραυνών και των καταιγίδων που αναμένονται, με τίποτα ακόμη να μην είναι σίγουρο.




