Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Μόνιμη πρωταθλήτρια η ομάδα νέων Κ-19

Δημοφιλή

Μια ανάσα από την-και τυπικά-εξασφάλιση του τρίτου συνεχόμενου τίτλου της πρωταθλήτριας ομάδας βρίσκεται η Κ-19.

Οι αριθμοί για τη φετινή κυριαρχία του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα νέων «μιλούν» από μόνοι τους. Σε 23 ματς έχει δεκαεννέα νίκες και τέσσερις ισοπαλίες, που σημειώθηκαν στα παιχνίδια με τον Ατρόμητο (3-3 εκτός), τον Αρη (0-0 εντός), τον Ολυμπιακό (0-0 εκτός) και τον Παναθηναϊκό (1-1 εκτός). Ακόμη, οι παίκτες του Δικεφάλου έχουν πετύχει 64 γκολ, ενώ έχουν δεχθεί μόλις δώδεκα.

Ας σημειωθεί ακόμη ότι η τελευταία φορά, που ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα για το πρωτάθλημα Κ-19 ήταν πριν δύο χρόνια και πλέον και, πιο συγκεκριμένα, στις 10 Δεκεμβρίου 2017, όταν ηττήθηκε εντός έδρας από τον Παναθηναϊκό με 1-0.

ΠΕΤΥΧΕ Η ΜΕΙΞΗ

Το περασμένο καλοκαίρι ο Πάμπλο Γκαρσία ήταν υποχρεωμένος να στήσει μια ομάδα από την αρχή, αφού οι περισσότεροι παίκτες, που είχαν αγωνιστεί με επιτυχία την περασμένη διετία, δεν είχαν πλέον δικαίωμα συμμετοχής στην Κ-19. Ετσι, από την… παλιά φρουρά συνέχισαν ως βασικοί και φέτος μόνο τρεις παίκτες, οι Τσιγγάρας,

Μιχαηλίδης και Δούμτσης. Αλλοι τρεις παίκτες, οι οποίοι πέρσι ήταν κατά κανόνα αναπληρωματικοί, πήραν στη φετινή σεζόν θέσεις βασικών. Ο λόγος για τους Καλουτσικίδη, Γιαξή και Τάχατο. Οσο για τους Σαλαμούρα, Πανίδη και Πουρναρά, συμπεριλήφθηκαν αρκετές φορές στην αρχική ενδεκάδα, όπως είχε συμβεί και πέρσι.

Ο Γκαρσία καθιέρωσε στο αρχικό σχήμα και δύο παίκτες, που πέρσι ανήκαν στην Κ-17. Πρόκειται για τον Τζόλη (πρώτο σκόρερ με δεκαεννέα γκολ στο πρωτάθλημα) και τον Παναγιώτου. Ο Ουρουγουανός τεχνικός έχει δώσει αυξημένο χρόνο συμμετοχής και σε άλλους δύο παίκτες της περσινής Κ-17, τους Γκορντεζιάνι και Γρόσδη. Ανανέωση υπήρξε και στη θέση κάτω από τα δοκάρια, καθώς ο Ταλιχμανίδης ήταν αναπληρωματικός του Παπαδόπουλου στην περσινή σεζόν και φέτος είναι ο πρώτος γκολκίπερ της ομάδας νέων.

Ασφαλώς ειδική μνεία πρέπει να γίνει στον Κούτσια, ο οποίος ολοκλήρωσε την περσινή σεζόν αγωνιζόμενος στην Κ-15. Άλλωστε, μόλις στις 8 Φεβρουαρίου έκλεισε τα δεκαέξι του χρόνια. Στην αρχή της σεζόν αγωνίζονταν με την Κ-17, αλλά γρήγορα ο Γκαρσία του εμπιστεύτηκε μια θέση στο ρόστερ της Κ-19. Και ο ταλαντούχος επιθετικός έχει να επιδείξει παρουσία στα δεκαοχτώ από τα 23 ματς πρωταθλήματος (οχτώ ως βασικός και σε άλλα δέκα ερχόμενος από τον πάγκο), έχοντας σκοράρει και έξι φορές. Πρόσφατα, πάντως, έπαιξε εναντίον του Αρη με την Κ-17, την οποία αναμένεται να ενισχύσει με την παρουσία του στο φάιναλ φορ του Απριλίου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Τάισον: «Οι ΠΑΟΚτσήδες μεγαλώνουν το κλαμπ»

Τρομερές τοποθετήσεις από τον Τάισον που ξέσπασε σε κλάματα κατόπιν του εντός έδρας αποκλεισμού από την Κλαμπ Μπριζ στο...

Στην ίδια κατηγορία