Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Μίσιτς: «50-50 η πρόκριση»

Δημοφιλή

Παίκτης της Ντιναμό Ζάγκρεμπ πλέον (η κροατική ομάδα απέκτησε το φετινό καλοκαίρι τα δικαιώματά του από τη Σπόρτιγκ Λισαβόνας μέχρι το 2024), ο Γιόζιπ Μίσιτς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του (sportske.jutarnji.hr) στα παιχνίδια του ΠΑΟΚ με τη Ριέκα.

«Ο ΠΑΟΚ είναι σχεδόν η ίδια ομάδα με την εποχή μου, το 80 τοις εκατό των παικτών παραμένει, η ραχοκοκαλιά της ομάδας είναι η ίδια εδώ και χρόνια, ήρθαν μόνο μερικοί νέοι παίκτες. Είναι έμπειροι, είναι μαζί εδώ και πολύ καιρό και η Ριέκα αντιμετωπίζει μια δύσκολη πρόκληση. Οι πιθανότητες είναι 50-50. Η Ριέκα είναι σε καλή κατάσταση και θα είναι μια μονομαχία μεταξύ ισοδύναμων ομάδων» ανέφερε, και συμπλήρωσε: «Οι οπαδοί του ΠΑΚ είναι φανατικοί, ανυπομονούσαν να επιστρέψουν επιτέλους στις κερκίδες, κόντρα στην Μποέμιαν το γήπεδο της Τούμπας ήταν σχεδόν γεμάτο. Φυσικά είναι πιο εύκολο να παίζεις εντός έδρας, με το βρυχηθμό των οπαδών σου. Ωστόσο, και ο ΠΑΟΚ παίζει καλά εκτός έδρας. Εχει έμπειρους παίκτες, έχουν καλό προπονητή, ο ΠΑΟΚ είναι σίγουρα ο καλύτερος ελληνικός σύλλογος με τον Ολυμπιακό. Ο Λουτσέσκου είναι υποστηρικτής του ιταλικού τρόπου παιχνιδιού, επιδιώκει τη μέγιστη πειθαρχία και ευθύνη, του αρέσει να έχει τα πάντα υπό έλεγχο στα αποδυτήρια. Είναι ένας πολύ μελετηρός προπονητής, αναλύει κάθε αντίπαλο λεπτομερώς και δεν αφήνει τίποτα στην τύχη. Είναι ένας προπονητής ποιότητας, συνεργαστήκαμε καλά».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Μία… τριπλέτα αγώνων στο «σπίτι» του

Την προ τελευταία του εκτός έδρας αναμέτρηση πραγματοποίησε ο ΠΑΟΚ στο «Αθανάσιος Διάκος» με τη Λαμία για την έβδομη αγωνιστική...

Στην ίδια κατηγορία