Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Μίλησαν για όλα Ιβάν-Λουτσέσκου (video)

Δημοφιλή

Την καθιερωμένη εβδομαδιαία τηλεδιάσκεψη είχαν χθες (29/8) ο Πρόεδρος της ομάδας, Ιβάν Σαββίδης, με τον προπονητή Ραζβάν Λουτσέσκου.

Συζητήθηκαν τόσο οι λεπτομέρειες της πρόκρισης στην Κροατία, όσο και οι στόχοι που προκύπτουν μετά την κλήρωση των ομίλων. O κ.Σαββίδης ζήτησε την μέγιστη δυνατή προσπάθεια για την πρόκριση από τον όμιλο, ώστε να βελτιωθεί και η ευρωπαϊκή κατάταξη του ΠΑΟΚ, η οποία είναι κρίσιμη και για τη μελλοντική πορεία της ομάδας στην Ευρώπη.

Αναλύθηκε η αγωνιστική κατάσταση της ομάδας, όπως διαμορφώθηκε μετά τις τελευταίες προσθήκες, αλλά και τον τραυματισμό του Ομάρ Ελ Καντουρί και όλες οι λεπτομέρειες του περαιτέρω σχεδιασμού. Ο Πρόεδρος ζήτησε τη μέγιστη δυνατή προφύλαξη όλων των ποδοσφαιριστών και μελών του αγωνιστικού τμήματος σ΄αυτή την ιδιαίτερα κρίσιμη καμπή της πανδημίας, ώστε αφενός όλοι να παραμείνουν υγιείς και αφετέρου να μην διακινδυνεύσουν τους στόχους της ομάδας.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου ευχαρίστησε τον Ιβάν Σαββίδη για τη στήριξη και την ενίσχυση ως τώρα της ομάδας και συμφώνησε στους υψηλούς στόχους που καλείται η ομάδα του να επιτύχει.

Η επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ παρουσίασε στιγμιότυπα από την συνομιλία των δυο ανδρών:

Προηγούμενο άρθροΠάει Κύπρο ο Νινούα
Επόμενο άρθροΜε Ουόλς κι άλλους δύο

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Χρόνια Πολλά ΠΑΟΚάρα!

Σαν σήμερα πριν από ακριβώς 98 χρόνια το Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης ενέκρινε σχετική αίτηση του πρώτου διοικητικού συμβουλίου του ΠΑΟΚ...

Στην ίδια κατηγορία