Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Μηδένα προ… της αρχής καταδίκαζε!

Δημοφιλή

Του ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ

Το βασικό ζητούμενο για τον ΠΑΟΚ στην πρεμιέρα της Super League ήταν η κατάκτηση των τριών βαθμών! Ο στόχος επετεύχθη, έστω και με μπόλικο άγχος στο φινάλε από τη στιγμή που ο Δικέφαλος δεν «έσβησε» το παιχνίδι σε μία από τις αρκετές ευκαιρίες που του παρουσιάστηκαν!

Συγκριτικά με τα δύο παιχνίδια κόντρα στη Λέφσκι, ο ΠΑΟΚ ήταν βελτιωμένος. Όχι σε τρομερό βαθμό, αλλά σίγουρα βελτιωμένος. Οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν κόντρα στον Παναιτωλικό έκαναν τα… βασικά και η ομάδα είχε ένα πλάνο που το υπηρέτησε σχετικά καλά, χωρίς να λείψουν βέβαια τα λάθη που (ευτυχώς) αυτή τη φορά δεν κόστισαν!

Επιπροσθέτως, ο κόσμος που βρέθηκε στην Τούμπα έστειλε απλόχερα τη θετική του ενέργεια στην ομάδα, σε πλήρη αντιδιαστολή με τον… ισοπεδωτισμό των τελευταίων τριών εβδομάδων!

Στα επιμέρους, ο Μπράντον Τόμας έκανε τη… δουλειά για την οποία αποκτήθηκε, ο Καλέντ Νάρεϊ συνεργάστηκε πολύ καλά με τον Λευτέρη Λύρατζη και επιβεβαίωσε όλους αυτούς που κρίνουν απαραίτητη την παρουσία και… άλλων Νάρεϊ, ο Τιάγκο Ντάντας μοίρασε με ηρεμία και σιγουριά το παιχνίδι του ΠΑΟΚ, ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ ήταν… συμπαθητικός όσο είχε δυνάμεις, οι Γιάσμιν Κούρτιτς και Ντόουγκλας Αουγκούστο ήταν αυτοί που έπρεπε, χωρίς να κάνουν κάτι το ιδιαίτερο!

Επιπροσθέτως, εξαιρετικά τα πήγαν τηρουμένων των αναλογιών τόσο ο Μάριος Τσαούσης όσο και ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης, με τον δεύτερο να απέχει ελάχιστα από ένα… αλάνθαστο παιχνίδι εάν δεν έκανε το λάθος που λίγο έλειψε να εκμεταλλευτεί ο Παναιτωλικός στο φινάλε, ενώ όλοι όσοι αγωνίστηκαν ως αλλαγή ήταν στο… κλίμα του αγώνα!

Σε γενικές γραμμές, ο ΠΑΟΚ δεν «γκέλαρε» όπως στην περσινή πρεμιέρα με τον ΠΑΣ Γιάννινα και κέρδισε λίγη περισσότερη ηρεμία, έχοντας μία εβδομάδα μπροστά του για να προετοιμαστεί για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο, επίσης στην Τούμπα!

Ναι, ο Δικέφαλος δεν εμπνέει (ακόμα) εμπιστοσύνη, ναι, έγιναν λάθη στην υλοποίηση (και) του φετινού μεταγραφικού σχεδιασμού, ναι, το ρόστερ έχει ελλείψεις και χρειάζεται βελτίωση, ειδικά στη θέση «10», ναι, οι νεαροί χρειάζονται χρόνο τόσο για να προσαρμοστούν όσο και για να «δέσουν» με τους παλιούς.

Ωστόσο, με βάση και την έως τώρα εικόνα των υπόλοιπων «μεγάλων», κανείς δεν νομιμοποιείται να «καταδικάσει» τον ΠΑΟΚ πριν καν ξεκινήσει το πρωτάθλημα! Πόσο μάλλον, να ισοπεδώνει τον Ιβάν Σαββίδη, τον Ραζβάν Λουτσέσκου, τον Ζοζέ Μπότο και τους ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου!

Ναι στην κριτική, ακόμα και αν αυτή είναι σκληρή, απόλυτα δίκαιος ο προβληματισμός των υγιών σκεπτόμενων φίλων του ΠΑΟΚ. Η Ρώμη ωστόσο δεν χτίστηκε σε μία ημέρα…


Τελευταία νέα

O ΠΑΟΚ έχει τελικό στο futsal

Το Σάββατο 20 Απριλίου στις 19:30, στο Εθνικό Γυμναστήριο Μίκρας, θα διεξαχθεί ο νοκ-άουτ ημιτελικός του ΠΑΟΚ mαteco κόντρα...

Στην ίδια κατηγορία