Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Μια σεζόν όλο εμπόδια

Δημοφιλή

Η αναβολή του αρχικά προγραμματισμένου για την Κυριακή εντός έδρας αγώνα με τον Πιερικό-λόγω κρουσμάτων κορονοϊού στην ομάδα της Πιερίας-ήρθε να προσθέσει άλλον έναν κρίκο στη μακρά αλυσίδα των απρόοπτων στην πορεία του ΠΑΟΚ Β΄.

Κάθε άλλο παρά «κανονική» ήταν η παρθενική σεζόν για τη δεύτερη ομάδα του Δικεφάλου, μια και τα εμπόδια, που βρέθηκαν μπροστά στο δρόμο του Πάμπλο Γκαρσία και των παικτών του αποδείχθηκαν πολλά.

Τι να πρωτοθυμηθεί κανείς… Το πρώτο ραντεβού τεχνικής ηγεσίας και ποδοσφαιριστών για την έναρξη της καλοκαιρινής προετοιμασίας είχε δοθεί στις 28 Ιουλίου, μια κι η προοπτική ήταν το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2 ν’ αρχίσει-το αργότερο-στα τέλη Σεπτεμβρίου. Ο προγραμματισμός, ωστόσο, τινάχθηκε στον αέρα, αφού η σέντρα δόθηκε τελικά στις 6 Νοεμβρίου, έστω κι αν ακόμη και τότε δεν είχε επιλυθεί το θέμα της παραχώρησης των δικαιωμάτων για τις τηλεοπτικές μεταδόσεις.

Μετά ήρθε ο… κορονοϊός. Τα κρούσματα, που έπληξαν τόσο τον ΠΑΟΚ Β΄, όσο και κάποιους από τους αντιπάλους του, είχαν ως αποτέλεσα οι παίκτες του Γκαρσία να παραμείνουν ανενεργοί για περισσότερο από ένα μήνα. Πιο συγκεκριμένα, μετά το εκτός έδρας παιχνίδι με το Θεσπρωτό (1-1) της 19ης Δεκεμβρίου, χρειάστηκε να περιμένουν μέχρι τις 26 Ιανουαρίου και το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Αλμωπό (1-2), προκειμένου να επιστρέψουν σε δράση.

Και επειδή είχαν μείνει πίσω στις υποχρεώσεις τους, έπρεπε στο διάστημα που ακολούθησε να δίνουν παιχνίδια κάθε τρεις-τέσσερις ημέρες. Πιο συγκεκριμένα, από το ματς στην Αριδαία μέχρι και τον προχθεσινό εκτός έδρας αγώνα εναντίον της Αναγέννησης Καρδίτσας (1-0) αγωνίστηκαν σε δώδεκα ματς μέσα σε ενάμισι μήνα (για την ακρίβεια σε διάστημα 44 ημερών).

Αν προσθέσει κανείς και τα προβλήματα-λιγότερο ή περισσότερο σοβαρά-τραυματισμών, που προέκυψαν στη μέχρι τώρα εξέλιξη της σεζόν, μπορεί ν΄ αντιληφθεί το μέγεθος των προβλημάτων, που καλείται ακόμη και τώρα να διαχειριστή η τεχνική ηγεσία των «ασπρόμαυρων».

Οι παίκτες του Γκαρσία έχουν να δώσουν συνολικά έντεκα παιχνίδια μέχρι την Πρωτομαγιά, όταν και θα ολοκληρωθεί η κανονική διάρκεια της Σούπερ Λιγκ 2. Πιο συγκεκριμένα, εκτός από τον αγώνα με τον Πιερικό, θ΄ αντιμετωπίσουν κατά σειρά την Ξάνθη (εκτός), το Θεσπρωτό (εντός), την Καβάλα (εκτός), τον Αλμωπό Αριδαίας (εντός), τη Νίκη Βόλου (εκτός), τον Ολυμπιακό Βόλου (εντός), τα Τρίκαλα (εκτός), τη Λάρισα (εντός) και τον Απόλλωνα Λάρισας (εκτός). Tην Πέμπτη θα υποδεχθούν τα Τρίκαλα σε εξ αναβολής παιχνίδι του α΄ γύρου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Προπόνηση χωρίς δύο για Παναθηναϊκό

Με μεσημεριανή προπόνηση στο «Γεώργιος Καλαφάτης» συνεχίστηκε σήμερα (29/03) η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον κυριακάτικο αγώνα κόντρα στον...

Στην ίδια κατηγορία