Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Mια ομάδα απ’ την αρχή

Δημοφιλή

Ο Πάμπλο Γκαρσία κι οι συνεργάτες του στην τεχνική ηγεσία της δεύτερης ομάδας του Δικεφάλου έχουν αρκετή δουλειά να κάνουν, μια και το ρόστερ έχει διαφοροποιηθεί σε σημαντικό βαθμό σε σχέση με την περασμένη σεζόν και, συνεπώς, θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια, τόσο από τα μέλη του προπονητικού επιτελείου, όσο και από τους ίδιους τους ποδοσφαιριστές για τη συγκρότηση ενός ανταγωνιστικού συνόλου.

H αποστολή του ΠΑΟΚ Β΄ βρίσκεται από την προπερασμένη Τετάρτη στο αθλητικό κέντρο του Βόλακα Δράμας, όπου και θα παραμείνει μέχρι την Κυριακή.

Συνολικά 28 παίκτες βρίσκονται στη διάθεση του Γκαρσία. Αυτοί είναι οι Μάροβιτς, Τσιόπτσης, Μοναστηρλής, Μανωλιούδης, Μορικέλι, Ζίλος, Κωττάς, Τσοπούρογλου, Κιτσάκης, Τασιούρας, Σελιμάι, Τσίκος, Μελετίδης, Γιαξής, Κουτεντάκης, Χατζηστραβός, Γρόσδης, Κουλούρης, Ρούμιαντσεβ, Δαρέλας, Μπράντονιτς, Φασίδης, Σπυρίδης, Σμυρλής, Σπυράκος, Πανίδης, Γκορντεζιάνι και Ζησόπουλος. Ο τελευταίος είναι υπό δοκιμή, συνεπώς δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη αν θ’ αποτελέσει μέρος του ρόστερ για την επόμενη σεζόν ή όχι. Πρόκειται για τον 20χρονο φορ, που την τελευταία διετία φόρεσε τη φανέλα των Τρικάλων, έχοντας αναδειχθεί νωρίτερα από τα τμήματα υποδομών του Αρη.

Οσο για τους Αποστολόπουλο και Σαλαμούρα, ναι μεν θα συνεχίσουν και τη νέα σεζόν στον ΠΑΟΚ Β΄, ωστόσο αυτήν τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο βρίσκονται σε στάδιο αποκατάστασης μετά τους τραυματισμούς τους στο τέλος της περασμένης αγωνιστικής περιόδου.

Όπως γίνεται αντιληπτό, εκτός από τους «παλιούς», στο ρόστερ υπάρχουν κι οι μικρότεροι, γεννημένοι το 2003 και το 2004, όπως κι ο «Βενιαμίν» Κωττάς, που είναι γεννημένος το 2005.

 

 

 

 


Τελευταία νέα

Οι ευχές της ΚΑΕ και του ΑΣ ΠΑΟΚ στον Γιώργο Σαββίδη (pic)

Τις δικές τους ευχές για τα γενέθλια του Γιώργου Σαββίδη, που κλείνει σήμερα (28/3) τα 33 του χρόνια, έστειλαν...

Στην ίδια κατηγορία