Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Μια καυτή πατάτα

Δημοφιλή

Σε ένα πρωτάθλημα που θα τελειώσει, απλώς για να τελειώσει, φαίνεται ότι εξελίσσεται η υπόθεση στη Volley League των ανδρών με τις τέσσερις ομάδες που θα διεκδικήσουν το τρόπαιο να εμφανίζονται τελείως αλλαγμένες σε σύγκριση με το πώς ήταν πριν την διακοπή λόγω του κορονοϊού. Φυσικά, ακόμα και τώρα τίποτα δεν μπορεί να θεωρείται δεδομένο για την οριστική ολοκλήρωση της σεζόν, αφού μπορεί η ΕΣΑΠ να έχει προχωρήσει στις τελικές επαφές με τους φιναλίστ (ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, Φοίνικας Σύρου) για να «κλειδώσουν» οι ημερομηνίες των ημιτελικών και τελικών αγώνων, όμως το θέμα της μείωσης των συμβολαίων μπορεί να ανατρέψει τα σχέδια της Λίγκας.

Οι παίκτες μέσω του συνδικαλιστικού τους οργάνου, του ΠΑΣΑΠ, διεμήνυσαν ότι από τη στιγμή που το πρωτάθλημα θα ολοκληρωθεί έστω και αν αγωνιστούν σε αυτό οι τέσσερις από τις δέκα ομάδες, θα πρέπει όλοι οι αθλητές να πληρωθούν κανονικά για τη φετινή σεζόν. Τα… απόνερα βέβαια της πανδημίας και της διακοπής της αγωνιστικής δράσης για μεγάλο διάστημα «χτύπησαν» και το ελληνικό βόλεϊ, με τις ομάδες να μην έχουν έσοδα και πλέον να καλούνται να διαπραγματευτούν με τους παίκτες τους, μειώσεις από 20 έως 30%.

Την ίδια ώρα δεν έγινε καμία πρόβλεψη για τα συμβόλαια κάτω των 10.000 ευρώ που είναι και η πλειοψηφία, δείγμα του ότι για μία ακόμη φορά κάποια αυτονόητα πράγματα δεν λαμβάνονται υπόψιν. Μεγάλο πάντως ερωτηματικό αποτελεί και η επόμενη μέρα στη Volley League των ανδρών, αφού ο Μίλωνας που ανέβηκε από την Α2 αφήνει να εννοηθεί ότι δε θα λάβει μέρος στη μεγάλη κατηγορία, ο φετινός… σάκος του μποξ, Εθνικός Αλεξανδρούπολης δεν έχει ακόμα λύσει τα προβλήματα του, ενώ άγνωστο είναι το πώς θα πορευτούν οι υπόλοιπες ομάδες και αν είναι σε θέση να παρουσιάσουν ανταγωνιστικά ρόστερ.

ΑΛΛΑΖΕΙ ΣΕΛΙΔΑ

Την ώρα που οι Έλληνες παίκτες του ΠΑΟΚ συνεχίζουν στη Θεσσαλονίκη τις προπονήσεις φυσικής κατάστασης με φόντο την επιστροφή στην αγωνιστική δράση, η κυριότερη είδηση της εβδομάδας έρχεται από τη συμφωνία του Ντίμα Φιλίποφ με την ελβετική Άμρισβιλ. Ο διεθνής πασαδόρος που είχε αποκαλύψει πριν λίγους μήνες ότι είχε πρόταση από το εξωτερικό θα αποτελέσει τελικά παρελθόν μετά από δύο χρόνια παρουσίας στα ασπρόμαυρα, με τον Δικέφαλο να κινείται για τον αντικαταστάτη του, αφού όπως σημειώσαμε και την προηγούμενη εβδομάδα μπορεί η φετινή σεζόν να μην έχει ακόμα ολοκληρωθεί, αλλά ο ΠΑΟΚ «τρέχει» ήδη στο παρασκήνιο για την επόμενη. Πίσω από τον «γάμο» του Φιλίποφ με την ελβετική ομάδα βρίσκεται ο Ολλανδός τεχνικός της Άμρισβιλ, Μάρκο Κλοκ, που είχε παίξει μαζί με τον διεθνή πασαδόρο στην Ανόρθωση το 2009 και ήταν προσωπική του επιλογή η απόκτηση του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Ο Κωνσταντέλιας γίνεται… 90άρης

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας επέστρεψε στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων του με την Εθνική Ελλάδος όπως...

Στην ίδια κατηγορία