Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Μετράει αντίστροφα ο Τακουρίδης!

Δημοφιλή

Ο Γιάννης Τακουρίδης μιλάει στη FORZA για το χρονοδιάγραμμα της αποθεραπείας του, τους ανθρώπους που στάθηκαν δίπλα του, αλλά και τη νέα κατάσταση στην καθημερινότητα.

Ήταν 15 Δεκεμβρίου, όταν σε μία ανύποπτη στιγμή, ο Γιάννης Τακουρίδης πέφτει στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Μίκρας κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης του Ηρακλή με τον ΠΑΟΚ, που στη συνέχεια διακόπηκε. Μία ημέρα αργότερα τα αποτελέσματα των εξετάσεων που υποβλήθηκε ο Έλληνας κεντρικός του Δικεφάλου σοκάρουν τόσο τον ίδιο όσο και τους ανθρώπους της ομάδας, αφού ένας από τους σημαντικότερους παίκτες των «ασπρόμαυρων» ήταν αναγκασμένος να χάσει όλη τη σεζόν. Μία σεζόν φυσικά που όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα δεν είναι σίγουρο αν θα ολοκληρωθεί και έτσι ο Τακουρίδης στάθηκε τυχερός μέσα στην ατυχία του, αφού όλα αυτά τα χρόνια είναι ένας από τους αθλητές που έχει μάθει να δίνει τα πάντα στο τάραφλεξ με όποια φανέλα και αν αγωνίζεται.

Ο ίδιος μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του και φυσικά μπορεί η κουβέντα για το μέλλον του να μην έχει ανοίξει ακόμη, όμως για τον ίδιο έχει προτεραιότητα ο ΠΑΟΚ. Ο Έλληνας κεντρικός μίλησε στη FORZA και ανέφερε: «Συνεχίζω κανονικά την αποθεραπεία μου, είμαι στον τέταρτο μήνα και τα πιο “δύσκολα” πέρασαν. Όλα πηγαίνουν πολύ καλά σύμφωνα με τον γιατρό μου και τον φυσικοθεραπευτή μου. Αυτό τον καιρό δουλεύω ώστε να ανακτήσει τη δύναμη που είχε το πόδι μου και να μπορέσω σε λίγο καιρό να αρχίσω τις προπονήσεις. Ήταν μία δύσκολη περίοδος αυτή που πέρασα μετά τον τραυματισμό μου. Μπορώ να πω όμως ότι δέχτηκα πολλά μηνύματα στήριξης και αυτό με βοήθησε πολύ στο ψυχολογικό κομμάτι. Ειλικρινά ευχαριστώ όσους ήταν στο πλευρό μου και κυρίως τον προπονητή του ΠΑΟΚ τον κ. Δεληκώστα, γιατί ενώ οι υποχρεώσεις της ομάδας “έτρεχαν” εκείνος έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον και βρήκε τρόπους ώστε να δουλεύω, να προπονούμαι και να βελτιώνομαι. Από τον πρώτο κιόλας μήνα, πήγαινα καθημερινά στο γήπεδο και μετά την προπόνηση της ομάδας αφιέρωνε αρκετό χρόνο για εμένα. Έτσι μου έδωσε την ευκαιρία να εκμεταλλευτώ την κατάσταση που βρέθηκα και να βγω κερδισμένος».

«ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ»

Ο Γιάννης Τακουρίδης μίλησε επίσης στη FORZA για τη νέα του καθημερινότητα εν μέσω της πανδημίας, αλλά και για τον ΠΑΟΚ που υπηρετεί πιστά τα τελευταία χρόνια: «Η αλήθεια είναι ότι δεν με έχει επηρεάσει πολύ η νέα κατάσταση γιατί εγώ από τον Δεκέμβριο ήμουν σε μία παρόμοια φάση λόγω της επέμβασης. Περνάω χρόνο με τους δικούς μου ανθρώπους στο σπίτι και βγαίνω μόνο για τις απαραίτητες φυσιοθεραπείες. Ο ΠΑΟΚ είναι ένας ιστορικός σύλλογος και είναι μεγάλη τιμή και ευθύνη για κάθε αθλητή να τον εκπροσωπεί. Φέτος κλείνει 94 χρόνια ιστορίας και εύχομαι να συνεχίσει να μεγαλώνει και να δυναμώνει διατηρώντας τις αξίες και τις αρχές που τον διακρίνουν. Εύχομαι να συνεχίσει να διεκδικεί, να κερδίζει τίτλους και να πρωταγωνιστεί σε όλα τα αθλήματα, ώστε να κάνει τον κόσμο του περήφανο».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Στο Ποσειδώνιο για την πρόκριση στην τετράδα!

Το δικό του μήνυμα- κάλεσμα στον κόσμο του Δικέφαλου έστειλε ο ΑΣ ΠΑΟΚ, για τον μεγάλο δεύτερο προημιτελικό με...

Στην ίδια κατηγορία