Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Μεταγραφές με ρυθμούς… σπριντ

Δημοφιλή

Αυτό που συνέβη φέτος στον ΠΑΟΚ δεν έχει προηγούμενο. Πριν από 10-15 μέρες στο παλατάκι δεν κυκλοφορούσε άνθρωπος και μέσα σε χρόνο… μηδέν έκλεισε το ρόστερ. Τηρουμένων των αναλογιών μιλάμε για ένα μικρό θαύμα. Μπράβο στον Φλεβαράκη, τους συνεργάτες του και το προσωπικό του ΠΑΟΚ για το συντονισμό και το… τρέξιμο(συνεννοήσεις άφιξης, αεροπορικά εισιτήρια, σπίτια, αυτοκίνητα), που είχε ως αποτέλεσμα σε μια εβδομάδα να υπάρξουν επτά ανακοινώσεις απόκτησης καλαθοσφαιριστών.

Ο Φλεβαράκης είχε κάνει μεγάλη προεργασία. Παρουσίασε το πλάνο του κι αποδείχθηκε πως ήταν έτοιμος να το εκτελέσει αμεσότατα. Στη πιάτσα λένε πως: «αυτά είναι τα εύκολα. Το δύσκολο είναι να βρεις χρηματοδότηση». Συμφωνούμε όμως σας διαβεβαιώνουμε πως το να κλείσεις επτά μεταγραφές σε διάστημα 7 ημερών δεν είναι καθόλου εύκολο. Αυτό που πλέον μένει είναι να διαπιστώσουμε την ποιότητα κάποιων επιλογών και στην συνέχεια την χημεία της νέας ομάδας. Θα χρειαστεί χρόνος, υπομονή, αγάπη και στήριξη.

Λοιπόν έχουμε και λέμε: Λιούις και Τσόχλας θα παίξουν στον άσο. Σμιθ και Καραμανώλης προορίζονται για τη θέση «2». Σχίζας και Άαρον Μπέστ στο «3». Στο «4» και στο «5» οι ψηλοί του ΠΑΟΚ είναι οι: Ουϊγκινς, Μαργαρίτης, Σαρικόπουλος, Νόουλς, Εγκεγκέζε συν τον Καρρά που επέστρεψε μετά τον δανεισμό του. Έχει στο μυαλό του αρκετά κατά νου ο Φλεβαράκης σε ότι αφορά τα σχήματα. Για αυτό σημειώστε πως ο Λιούις μπορεί να παίζει και στο «2» ή ο Ουϊγκινς στο «3».

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ

Τα κατάφερε ο ΕΣΑΚΕ και αυτή είναι μια σημαντική είδηση για τις ομάδες. Το συμβόλαιο του 1,5 εκ. ευρώ για τα δικαιώματα (πλην Ολυμπιακού, ΠΑΟ, ΑΕΚ) θα συνεχίσει να το δίνει η ΕΡΤ. Το διαβεβαίωσε ο Αυγενάκης στον Γαλατσόπουλο.

*«Αν η ομάδα παίζει Ευρώπη τότε με ενδιαφέρει». Αυτό απάντησε ο Άαρον Μπεστ μόλις του είπαν για ΠΑΟΚ στην Κίνα όπου βρίσκονταν για φιλικά με Εθνική του Καναδά. Είπαμε. Είναι κίνητρο το BCL για παίκτες.

ΕΚΑΝΕ ΤΑΤΟΥΑΖ ΤΟΝ ΛΕΩΝΙΔΑ

Ο βασιλιάς της Σπάρτης, ο γενναίος Λεωνίδας  και τα κατορθώματα του αποτελούν έμπνευση ζωής για τον Ζέιν Νόουλς , το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ. Είναι και fan της ταινίας «300» την οποία έχει λέει παρακολουθήσει άπειρες φορές.

Ο Νόουλς με καταγωγή από της Μπαχάμες χτύπησε τατουάζ στο στήθος τον «Λεωνίδα» και πιο συγκεκριμένα με την μορφή του ηθοποιού Τζέραρντ Μπάτλερ που πρωταγωνίστησε στη συγκεκριμένη κινηματογραφική παραγωγή.

ΤΟ «ΠΕΙΡΑΜΑ» ΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ

Ενδιαφέρον είχε η επιστολή που ο Λάζαρος Παπαδόπουλος έστειλε στη ΚΑΕ το 2013 . Όμως το «πείραμα» με Έλληνες παίκτες το έκανε κι ο Ηρακλής στο παρελθόν. Με τον ίδιο παρόντα. Με Διαμαντίδη, Χατζηβρέττα, Σόφο… Για μια-δυο σεζόν όλα ήταν καλά. Μετά; Πόσους κατάφερε να κρατήσει από αυτούς ο Ηρακλής;

Ο ΠΑΟΚ είναι επαγγελματική ομάδα. Δεν είναι Μαντουλίδης , ούτε ΧΑΝΘ. Στόχος του πρέπει να είναι η αγωνιστική επιτυχία όχι  η ανάδειξη παικτών που θα μεταπηδούν σε Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό .

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΕΤ Α ΤΕΤ 

Τα είπε λέει ο Παναγιώτης Γιαννάκης με τον Μητσοτάκη.  Είδατε και φωτογραφίες. Αυτό που δεν βγήκε παραέξω ήταν το πραγματικό περιεχόμενο της επαφής τους. Είχε «ζουμί» μας είπαν το τετ α τετ. Έδειξε λέει μεγάλο ενδιαφέρον ο πρωθυπουργός για το μπάσκετ. Στο μεταξύ η Ομοσπονδία ετοιμάζει κάτι αλλαγές. Κάτι θα αλλάξει στη ΚΕΔ λένε…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Oύτε την Πρωτομαγιά το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός

Το ντέρμπι της Τούμπας μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού επρόκειτο να γίνει την περασμένη Κυριακή, αναβλήθηκε ωστόσο προς...

Στην ίδια κατηγορία