Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

«Μεταγραφές; Άλλος είναι ο αρμόδιος»

Δημοφιλή

Μετά το φιλικό αγώνα με τους Ισραηλινούς, ο Λουτσέσκου κλήθηκε ν’ απαντήσει σε ερωτήσεις των απεσταλμένων στην Κύπρο δημοσιογράφων.

Για το σημερινό φιλικό: «Υπάρχουν στιγμές στο παιχνίδι που δείξαμε να το ευχαριστιόμαστε, η πίεση των παικτών, η συγκέντρωση τους, οι συνδυασμοί του, αποδώσαμε όπως θέλαμε. Δόθηκε η ευκαιρία και σε παίκτες που έρχονταν τραυματισμό, όπως ο Νάρεϊ, να πάρουν χρόνο συμμετοχής. Το πρωί είχαμε ένα μίτινγκ με όλους τους ποδοσφαιριστές στο οποίο τους είπα ότι με το τεχνικό επιτελείο είμαστε πολύ χαρούμενοι που μπορούμε να υπολογίζουμε σε πολλούς περισσότερους ποδοσφαιριστές. Στο τελευταίο κομμάτι πριν την διακοπή είδαμε παίκτες όπως ο Σάστρε και ο Ράφα Σοάρες να μας δίνουν στοιχεία, να γίνονται σημαντικοί. Από εκεί και πέρα και παίκτες που δεν είχαν χρόνο στο πρώτο κομμάτι της σεζόν όπως οι Κουαλιάτα, Αντρέ Ρικάρντο και Τόμας Μουργκ. Είναι μια καλή ευκαιρία και γι’ αυτούς, αλλά και για μας που θέλουμε να υπολογίζουμε σε όλους. Χρειαζόμαστε όλους τους παίκτες, την δεδομένη χρονική στιγμή».

Για το στόχο της προετοιμασίας: «Ο στόχος μας είναι να επιστρέψουμε με τον ίδιο ρυθμό που τελειώσαμε. Η προετοιμασία προσφέρεται και για τους παίκτες που για διάφορους λόγους δεν κατάφεραν να αποδώσουν στο πρώτο κομμάτι της σεζόν. Είτε γιατί άργησαν να έρθουν, είχαν τραυματισμούς ή οτιδήποτε άλλο».

Για τα επόμενα φιλικά: «Και στα δύο επόμενα φιλικά θα δείτε διαφορετικά πράγματα. Διαφορετικές ενδεκάδες, διαφορετικούς συνδυασμούς ποδοσφαιριστών. Θέλουμε όλοι οι ποδοσφαιριστές να γνωρίζει ο κάθε ποδοσφαιριστής τις δυνατότητες και τα χαρακτηριστικά των συμπαικτών του».

Για τα μεταγραφικά: «Θα πρέπει να μιλήσετε με τον Αθλητικό Διευθυντή γι’ αυτό το θέμα, αυτός είναι ο αρμόδιος επί των μεταγραφικών ζητημάτων».

Προηγούμενο άρθρο«Κακό τάιμινγκ, αλλά…»
Επόμενο άρθροΗ εκδίκαση στην ΕΕΑ


Τελευταία νέα

Η πρόκριση έφερε… τραπέζι στον ΠΑΟΚ!

Τραπέζι παρέθεσαν οι Αδερφοί Νικολαΐδη στην ομάδα Πόλο του ΠΑΟΚ Domus Ergo, μετά την μεγάλη πρόκριση στους ημιτελικούς Α1...

Στην ίδια κατηγορία