Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Home Ρεπορτάζ Μέσα ο Τάουνς, εκτός ο Τσαϊρέλης

Μέσα ο Τάουνς, εκτός ο Τσαϊρέλης

0
???? ????????? ?????? ?1 ??????? ??????

Όπως διαβάσατε νωρίτερα, ο Λαουρίνας Μπελιάουσκας δεν θα ταξιδέψει στην Αθήνα για την αυριανή (26/1) αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ. Εκτός αποστολής για τους ασπρόμαυρους έμεινε και ο Μιχάλης Τσαϊρέλης, ενώ στην αποστολή βρίσκεται κανονικά το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Δικεφάλου, Μάρκινς Τάουνς.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η «ασπρόμαυρη» ΚΑΕ:

«Με την προπόνηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στο PAOK Sports Arena ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ mateco, ενόψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 27 Ιανουαρίου στις 20:15 για την 16η αγωνιστική της Stoiximan Basket League.

Το πρόγραμμα της ομάδας ξεκίνησε με την ανάλυση του αντιπάλου με την χρήση βίντεο και ολοκληρώθηκε με προπόνηση τακτικής. Ο Μιχάλης Τσαϊρέλης έκανε και σήμερα πρόγραμμα θεραπείας και δεν θα ακολουθήσει την αποστολή της ομάδας στην Αθήνα, όπως και ο Laurynas Beliauskas, που έμεινε εκτός της εξάδας των ξένων παικτών που έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο πρωτάθλημα.

Στην αποστολή της ομάδας, συμμετέχουν οι καλαθοσφαιριστές:

Marques Townes, Michael Gilmore, Jamuni McNeace, Andrew Harrison, Νίκος Τσιακμάς, Σταύρος Σχίζας, Elvar Fridriksson, Βαγγέλης Μαργαρίτης, Νίκος Αρσενόπουλος, Θοδωρής Σκουλαριώτης, Αριστοτέλης Σωτηρίου και Justin Alston».

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Exit mobile version