Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Μένει στο «σπίτι» του

Δημοφιλή

Γιάννης Τακουρίδης και ΠΑΟΚ δημιουργούν πλέον μία σχέση ζωής με τον Έλληνα κεντρικό να ανανεώνει τη συνεργασία του με τον Δικέφαλο με στόχο τους τίτλους.

Έχοντας αφήσει πίσω του την περασμένη δύσκολη σεζόν και τον σοβαρό τραυματισμό του και κάνοντας την επανεμφάνιση τους στους αγωνιστικούς χώρους στα ημιτελικά των πλέι-οφ, ο Γιάννης Τακουρίδης θέλει να επιστρέψει πιο δυνατός από ποτέ και μαζί με τους Άγκανιτς, Παπαλεξίου και έναν ακόμη Έλληνα κεντρικό που θα προστεθεί να στήσουν «τείχος» στο φιλέ του ΠΑΟΚ ενόψει της νέας χρονιάς. Αυτή θα είναι η πέμπτη σεζόν του Έλληνα κεντρικού στα ασπρόμαυρα με στόχο φυσικά την επιστροφή στην κορυφή του πρωταθλήματος και την διατήρηση των ηνίων στο θεσμό του κυπέλλου. Στην ομάδα βόλεϊ του Δικεφάλου απομένουν πλέον οι τελευταίες… πινελιές στο ρόστερ στη θέση του πασαδόρου (Κομητούδης) του τέταρτου ακραίου και του δεύτερου λίμπερο.

ΣΕ ΔΥΟ ΟΜΙΛΟΥΣ ΜΕ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Τελείως διαφορετική μορφή θα έχει η μεγάλη κατηγορία του γυναικείου πρωταθλήματος ποδοσφαίρου τη νέα σεζόν. Μετά την αναδιάρθρωση που πέρασε στην Α’ Εθνική θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής 22 συνολικά ομάδες, με τον αριθμό να «κλειδώνει» σε λίγες ημέρες, όταν και ολοκληρώνεται η προθεσμία για τη δήλωση συμμετοχής. Κατόπιν, οι ομάδες θα χωριστούν σε δύο ομίλους με γεωγραφικά κριτήρια. Οι ομάδες που θα τερματίσουν στην πρώτη θέση των ομίλων θα αγωνιστούν σε δύο αγώνες (εντός και εκτός έδρας). Εάν το αποτέλεσμα και στα δύο παιχνίδια είναι ισόπαλο, τότε θα ακολουθήσει τρίτο. Εάν και αυτό είναι ισόπαλο, τότε ο πρωταθλητής θα κριθεί μέσω της διαδικασίας των πέναλτι. Ανάλογη θα είναι η διαδικασία και για την ανάδειξη της ομάδας που θα πάρει την τρίτη θέση.

«ΦΟΥΛΑΡΟΥΝ» ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΟΣ

Η ανδρική ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ θα παρουσιάσει ένα τελείως διαφορετικό αγωνιστικό πρόσωπο τη νέα σεζόν με στόχο να πρωταγωνιστήσει και πάλι σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Ο Πάνος Γούσιος έχει πλέον στη διάθεση του και τον Σέρβο πίβοτ, Λούκα Στογιάνοβιτς, με τον 22χρονο αθλητή να έρχεται πριν από λίγες ημέρες στη Θεσσαλονίκη. Την ίδια ώρα μεγάλη είναι η κινητοποίηση του κόσμου όσον αφορά το κοινό διαρκείας της νέας σεζόν σε ανδρικό και γυναικείο χάντμπολ το οποίο κοστίζει μόλις 15 ευρώ. Μπορεί να μην έχει ξεκαθαρίσει εάν οι φίλαθλοι θα επιστρέψουν στα γήπεδα, όμως η ανταπόκριση του ασπρόμαυρου λαού είναι μεγάλη και ο αριθμός πώλησης ήδη τριψήφιος.

ΕΤΟΙΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΤΗΣ ΘΗΤΕΙΑ

Με τη φανέλα της γυναικείας ομάδας χάντμπολ του ΠΑΟΚ θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν η Δήμητρα Μπατζαρακούδη που επιστρέφει για τρίτη φορά στην καριέρα της στον Δικέφαλο. Η Ελληνίδα αθλήτρια έρχεται για να ενισχύσει την προσπάθεια των ασπρόμαυρων για να κατακτήσουν και τη νέα σεζόν το νταμπλ, αλλά και φυσικά για το βήμα παραπάνω στην Ευρώπη. Στα ασπρόμαυρα θα αγωνίζεται και η νεαρή Σεβδίλη που έρχεται από την Προσοτσάνη.

* Συγκλονισμένη είναι ακόμη η νέα παίκτρια της γυναικείας ομάδας μπάσκετ  του ΠΑΟΚ, Ρεμπέκα Ακλ, έπειτα από την σφοδρή έκρηξη που έπληξε την Βυρητό πριν από λίγες ημέρες. Η Λιβανέζα παίκτρια του Δικεφάλου βρισκόταν στο σπίτι της σε απόσταση περίπου 7 χιλιομέτρων από το σημείο που προκάλεσε την τραγωδία και έκανε λόγο για τρομακτικές στιγμές, που παρόμοιες δεν είχε ξαναζήσει και ούτε εύχεται σε κάποιον να βιώσει. Η ίδια πάντως είναι καλά στην υγεία της και ευχαριστεί τους Έλληνες για το ενδιαφέρον τους.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΜΑΖΙ

Προπονητής της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ θα παραμείνει και τη νέα σεζόν ο Σπύρος Φιλίππου με στόχο να οδηγήσει τον Δικέφαλο σε νέες επιτυχίες.

Η σεζόν που ολοκληρώθηκε απροσδόκητα άφησε μία γλυκόπικρη γεύση στο ασπρόμαυρο στρατόπεδο, καθώς οι παίκτριες του Φιλίππου, μέχρι το σημείο της διακοπής έκαναν μία εντυπωσιακή πορεία για την κατάκτηση ενός ακόμη τίτλου εντός αγωνιστικών χώρων. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ λίγα παιχνίδια πριν ολοκληρωθεί η σεζόν είχε δεχτεί μόλις ένα γκολ! Ο στόχος για φέτος παραμένει ο ίδιος, δηλαδή η κατάκτηση του πρωταθλήματος σε συνδυασμό με ωραίο ποδόσφαιρο, η ανάδειξη αθλητριών από τα σπλάχνα του συλλόγου, αλλά και το μεγάλο στοίχημα με την ευρωπαϊκή πρόκληση και την προσπάθεια των ασπρόμαυρων για το βήμα παραπάνω στο Champions League. «Εύχομαι να δικαιώσω την εμπιστοσύνη της διοίκησης προς το πρόσωπο μου για δεύτερη συνεχόμενη φορά. Επιθυμία μου είναι να καταφέρουμε όλοι μαζί κάποια στιγμή η Ελληνίδα αθλήτρια να αποκτήσει τη θέση που της αξίζει στο ποδοσφαιρικό στερέωμα της χώρας. Τα παραπάνω, σε συνδυασμό με το ιδιαίτερο δέσιμο μου με την ομάδα μου, έπαιξαν καταλυτικό ρόλο στην απόφαση μου να παραμείνω στην καθοδήγηση του ΠΑΟΚ. Βρισκόμαστε εδώ όλοι ενωμένοι – παράγοντες, τεχνικό επιτελείο και ποδοσφαιρίστριες – και θα τιμήσουμε το έμβλημα που εκπροσωπούμε. Θα δουλέψουμε με νοοτροπία νικητή, με συνείδηση επαγγελματία, με πειθαρχία και φιλοδοξία έχοντας μοναδικό στόχο το συμφέρον του συλλόγου» δήλωσε ο Σ. Φιλίππου.

ΕΦΟΡΟΣ… ΧΡΥΣΑΦΙ!

Έγραψε ιστορία η Τάνια Κεραμυδά, έφορος του τμήματος στίβου του ΠΑΟΚ, με τη συμμετοχή της στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ΑμεΑ και την κατάκτηση δύο χρυσών μεταλλίων.

Υπόδειγμα ανθρώπου και πραγματική μαχήτρια της ζωής, η Τάνια Κεραμυδά, που τα τελευταία χρόνια έχει οδηγήσει τον ασπρόμαυρο στίβο σε διαρκή ανοδική πορεία, πανηγύρισε τώρα τις δικές της ατομικές επιτυχίες και μάλιστα καταγράφοντας διαδοχικά πανελλήνια ρεκόρ στον ακοντισμό, ενώ εκτός από το χρυσό μετάλλιο στο συγκεκριμένο άθλημα, κατέκτησε την κορυφή και στα 100 μέτρα. «Το χρυσό μετάλλιο στα 100μ. το αφιερώνω με όλη μου την καρδιά στη νονά μου Αλέκα Σιούλη μιας και στα σπριντ έγραψε την ιστορία της. Θα ήθελα πολύ να είναι κοντά μας και να το ζει, λυπάμαι που δεν πρόλαβα να το κάνω νωρίτερα αλλά εύχομαι να με βλέπει από κάπου και να την έχω κάνει χαρούμενη. Τη συνολική μου εικόνα σε αυτό το πανελλήνιο δε θα μπορούσα να την αφιερώσω κάπου αλλού πέρα από τα παιδάκια μας, στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ. Θέλω να καταλάβουν όλα τα μικρά παιδιά ότι δεν πρέπει ποτέ να τα παρατάμε ότι και αν συμβαίνει στη ζωή μας. Οι δυνάμεις που κρύβουμε στην ψυχή μας είναι ανεξάντλητες και πολύ μεγαλύτερες απ’ ότι νομίζουμε. Οι αθλητές τρέχουν με τα πόδια τους. Οι πρωταθλητές τρέχουν με την καρδιά τους! Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω από καρδιάς την ομάδα των γιατρών που με παρακολουθούν στενά και καθημερινά, διότι πάντοτε προσπαθούν να με φροντίζουν με τον καλύτερο τρόπο δίνοντας μου τις ιδανικότερες λύσεις που μπορούν».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Έμαθε αντίπαλο στα ημιτελικά ο ΠΑΟΚ

Η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ με την νίκη με 1-0 κόντρα στον Παναθηναϊκό πήρε την πρόκριση στα ημιτελικά...

Στην ίδια κατηγορία