Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Μεγάλη νίκη με ανατροπή για τον ΠΑΟΚ!

Δημοφιλή

Με νίκη συνέχισε τις υποχρεώσεις του στην Α1 Μπάσκετ γυναικών ο ΠΑΟΚ, επικρατώντας της Νίκης Λευκάδας με 66-65, στο πλαίσιο της 18ς αγωνιστικής. Ο ΠΑΟΚ, μην έχοντας στη διάθεση του την Κατσαμούρη, παρατάχθηκε με αρχική σύνθεση τις: Κολλάτου, Κιλαζίδου, Τζετ-Ουίλσον, Ουίλιαμς και Πέρι.

Με άμυνα ζώνης ξεκίνησε το παιχνίδι ο ΠΑΟΚ, θέλοντας να κρατήσει την Λευκάδα μακριά από το καλάθι του. Στο ξεκίνημα οι παίκτριες του Δικεφάλου μπήκαν «μουδιασμένες», με τις φιλοξενούμενες να βρίσκουν μακρινά σουτ, 5-12. Ο Δικέφαλος μείωσε με 4-0, 9-14, ωστόσο η Λευκάδα απάντησε με δικό της 0-4, επαναφέροντας την διαφορά των εννέα πόντων, 9-18. Οι «ασπρόμαυρες» στα τελευταία λεπτά έβαλαν την μπάλα μέσα, περιόρισαν την Λευκάδα επιθετικά, και με συνεχόμενους πόντους των Ουίλιαμς, Καρλάφτη και Πέρι «ψαλίδισε» την διαφορά στους τρεις, 17-20, με αυτό να είναι το τελικό σκορ του πρώτου δεκαλέπτου.

«Μουδιασμένο» ήταν το ξεκίνημα του ΠΑΟΚ και στο δεύτερο δεκάλεπτο, με τη Νίκη Λευκάδας να βρίσκει έξι γρήγορους πόντους, 17-26. Ο Δικέφαλος απάντησε με τέσσερις πόντους της Ουίλιαμς μειώνοντας την διαφορά, 21-26. Με Κιλαζίδου και Ουίλιαμς οι «ασπρόμαυρες» μείωσαν ακόμα περισσότερο την διαφορά στη συνέχεια, 26-30, ωστόσο με 0-4 σερί η διαφορά αυξήθηκε υπέρ της Λευκάδας, 26-34. Έτσι, οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το σκορ να είναι 27-36.

Στην επανέναρξη οι «ασπρόμαυρες» μπήκαν δυναμικά. Με έξι συνεχόμενα δίποντα από τις Ουίλιαμς και Καρλάφτη και δύο τις Κιλαζίδου και Κολλάτου ο ΠΑΟΚ πέρασε μπροστά στο σκορ με 39-38. Μετέπειτα οι φιλοξενούμενες δεν έμειναν αμέτοχες στο επιθετικό ξέσπασμα του Δικεφάλου και ανέκτησαν το προβάδισμα. Το τρίτο δεκάλεπτο «έκλεισε» με ένα τρίποντο της Καρλάφτη και ένα δίποντο της Ουίλιαμς να φτάνουν τον δείκτη του σκορ στο 47-51.

Στην τέταρτη και πιο κρίσιμη περίοδο το τέμπο έμεινε στα ίδια επίπεδα. Με το καλάθι-φάουλ της Ουίλιαμς ο ΠΑΟΚ πλησίασε στο 52-55 και στη συνέχεια η Τζετ-Ουίλσον με τρίποντο μείωσε εκ νέου σε 57-61. Ο Δικέφαλος συνέχισε να κυνηγά το σκορ, με ένα τρίποντο της Κολλάτου και αμέσως μετά ένα δίποντο της Καρλάφτη έφτασε στον ένα πόντο διαφορά κάνοντας το 64-65. Στα τελευταία δευτερόλεπτα της αναμέτρησης η Τζετ-Ουίλσον κάνοντας το δυο στα δύο στις βολές, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ σε 66-65.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για την ομάδα του Άγγελου Αγγελίδη, το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου και ώρα 13:00, εκτός έδρας, κόντρα στις Εσπερίδες Καλλιθέας, για την 19η αγωνιστική της Α1.

ΠΑΟΚ – Νίκη Λευκάδας: 66-65

Τα δεκάλεπτα: 17-20, 27-36, 47-51, 66-65


Τελευταία νέα

«Βλέπει ζεστά την περίπτωση Μπάμπα η Μπρέντφορντ»

Τα βλέμματα από την Αγγλία φαίνεται πως έχει τραβήξει ο Μπάμπα Ράχμαν, που κάνει εξαιρετική σεζόν με τη φανέλα...

Στην ίδια κατηγορία