Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Με Βιεϊρίνια κόντρα στην Λέφσκι Σόφιας ο ΠΑΟΚ!

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ πραγματοποίησε ακόμη μια προπόνηση ενόψει του αγώνα της Πέμπτης (28/7, 20:30) κόντρα στην Λέφσκι Σόφιας στο γήπεδο της Τούμπας, με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να βλέπει τον Αντελίνο Βιεϊρίνια να βγάζει κανονικά όλο το πρόγραμμα χωρίς προβλήματα και να τον υπολογίζει για την… μάχη της ανατροπής και της πρόκρισης.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

«Δύο μέρες πριν την… μάχη κόντρα στη Λέφσκι στο γήπεδο της Τούμπας, το αγωνιστικό τμήμα του ΠΑΟΚ κορυφώνει την προετοιμασία του με μοναδικό στόχο την ανατροπή και την πρόκριση στον 3ο προκριματικό γύρο του UEFA Europa Conference League 2022-23.

H Τρίτη (26.07) ήταν και πάλι μέρα τακτικής. Οι παίκτες ξεκίνησαν με προθέρμανση, ακολούθησε παιχνίδι κατοχής σε μικρό χώρο, στη συνέχεια το τεχνικό επιτελείο ετοίμασε ασκήσεις που είχαν να κάνουν με την επιθετική ανάπτυξη, ενώ στο φινάλε πραγματοποιήθηκε δίτερμα.

Στα ευχάριστα νέα της ημέρας ο Αντρέ Βιεϊρίνια συμμετείχε στο κανονικό πρόγραμμα και θα είναι στη διάθεση του Ράζβαν Λουτσέσκου για το προσεχές παιχνίδι, ενώ ο Γιάννης Μιχαηλίδης για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του στο γόνατο έτρεξε στο γήπεδο. Οι Νέλσον Ολιβέιρα και Ομάρ Ελ Καντουρί ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο.

Την Τετάρτη (27.07) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 09:30 στη Νέα Μεσημβρία, με τα πρώτα 15’ της προπόνησης να είναι ανοιχτά για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ. Στις 13:30 στην αίθουσα τύπου του γηπέδου της Τούμπας θα διεξαχθεί η συνέντευξη Τύπου του Δικεφάλου με τον Ράζβαν Λουτσέσκου κι εκπρόσωπο των ποδοσφαιριστών.

Η Λέφσκι θα προπονηθεί στις 19:00 στο γήπεδο της Τούμπας, με τα πρώτα 15’ να είναι ανοιχτά για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ, ενώ νωρίτερα στις 18:30 θα διεξαχθεί η συνέντευξη Τύπου των φιλοξενούμενων».


Τελευταία νέα

Οι «ασπρόμαυροι» αριθμοί κόντρα σε Απόλλωνα

Ο ΠΑΟΚ ξεκινά τις υποχρεώσεις του για τα Play Out της Basket League από το Παλατάκι, υποδεχόμενος τον Απόλλωνα...

Στην ίδια κατηγορία