Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Mε Βιεϊρίνια κόντρα στη Σλόβαν

Δημοφιλή

Η προετοιμασία του Δικεφάλου για το παιχνίδι κόντρα στη Σλόβαν Μπρατισλάβας στην Τούμπα για την 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του UEFA Europa Conference League, ολοκληρώθηκε το πρωί της Τετάρτης (29.09) στη Νέα Μεσημβρία.

Παίκτες και τεχνικό επιτελείο δούλεψαν πάνω στην τακτική προσέγγιση της επικείμενης αναμέτρησης, έδωσαν έμφαση στις στατικές φάσεις και ασχολήθηκαν με όλες τις λεπτομέρειες προκειμένου να έρθει η νίκη.

Ο Αντρέ Βιεϊρίνια προπονήθηκε κανονικά με την ομάδα και μπορεί να υπολογίζεται από τον Ράζβαν Λουτσέσκου .

Αντίθετα, εκτός έμειναν οι Βαρέλα και Μουργκ που έκαναν θεραπεία, αλλά και οι Ίνγκασον , Ελ Καντουρί , Κρέσπο , Ολιβέιρα που ακολούθησαν τα προγράμματά τους.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ρουμάνος τεχνικός ανακοίνωσε την αποστολή για το ερχόμενο ματς. Αναλυτικά οι 23 παίκτες που την απαρτίζουν είναι οι:

Πασχαλάκης , Ζίβκοβιτς , Ταλιχμανίδης , Βιεϊρίνια , Τέιλορ , Λύρατζης , Μιχάι , Μιχαηλίδης , Σίντκλεϊ , Τσαούσης, Γιαξής, Τσιγγάρας , Εσίτι , Ντούγκλας , Κούρτιτς , Σβαμπ , Μπίσεσβαρ , Κωνσταντέλιας , Μιτρίτσα , Α.Ζίβκοβιτς , Σφιντέρσκι , Άκπομ , Κούτσιας .

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Ένοχος για βιασμό και μαστροπεία ο Ηλίας Μίχος

Την ενοχή του Ηλία Μίχου, βασικού κατηγορούμενου για την υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης της 12χρονης στον Κολωνό, αποφάσισε το Μικτό...

Στην ίδια κατηγορία