Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Με Τζίμα και Μιχαηλίδη η αποστολή του ΠΑΟΚ Β

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ Β θα αντιμετωπίσει την Κυριακή (20/11) τον Απόλλων Πόντου, για την 3η αγωνιστική της Super League 2, με την ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία να θέλει να συνεχίσει τα θετικά αποτελέσματα, έπειτα από τη νίκη επί της ΑΕΛ.

Γνωστή έγινε η αποστολή του Δικεφάλου, ενόψει της αυριανής (20/11) αναμέτρησης, με τον Ουρουγουανό προπονητή να έχει για ακόμη μια φορά στη διάθεσή του τον Γιάννη Μιχαηλίδη, ενώ για πρώτη φορά στην αποστολή της δεύτερη ομάδας του ΠΑΟΚ θα βρίσκεται ο 16χρονος επιθετικός, Στέφανος Τζίμας.

Αναλυτικά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

Κυριακάτικο παιχνίδι για τον ΠΑΟΚ Β, ο οποίος αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Απόλλωνα Πόντου για την 3η αγωνιστική της Betsson Super League 2. Tο ματς θα διεξαχθεί αύριο 20.11 στις 15:00 στο γήπεδο Πολυκάστρου Κιλκίς και θα είναι κεκλεισμένων των θυρών, λόγω εργασιών στο γήπεδο.

Ο Δικέφαλος προέρχεται από νίκη με 1-0 επί της ΑΕΛ και βρίσκεται στην κορυφή του ομίλου με τέσσερις βαθμούς.

Στην σημερινή τελευταία προπόνηση το τεχνικό team επικεντρώθηκε στις ασκήσεις τακτικής, δίχως να αντιμετωπίζει … απώλειες, εξαιρουμένου του τραυματία Κουλούρη και του τιμωρημένου Γκορντεζιάνι. Εκτός αποστολής έμειναν και οι Παναγιώτου, Κουτεντάκης, καθώς έρχονται από τις προπονήσεις με την Εθνική Ελπίδων.

Ο Ουεντραόγκο απουσιάζει λόγω υποχρεώσεων με την Εθνική ομάδα της Μπουρκίνα Φάσο. Την πρώτη του συμμετοχή σε αποστολή επίσημου αγώνα του ΠΑΟΚ Β δε, καταγράφει ο «μικρός» Στέφανος Τζίμας.

Την αποστολή του ΠΑΟΚ Β για το αυριανό παιχνίδι απαρτίζουν οι: Ταλιχμανίδης, Μοναστηρλής, Μορικέλι, Τασιούρας, Τσοπούρογλου, Κιτσάκης, Σελιμάι, Μιχαηλίδης, Γιαξής, Μελετίδης, Νινούα, Γρόσδης, Δαρέλας, Χατζηστραβός, Σπυράκος, Μπράντονιτς, Σμυρλής, Σπυρίδης, Πανίδης, Τζίμας.

 


Τελευταία νέα

«Στραβοπάτημα» Ολυμπιακού στο «Βικελίδης»

Ισόπαλο με 1-1 ολοκληρώθηκε το παιχνίδι μεταξύ του Αρη και του Ολυμπιακού στην έδρα των «κίτρινων». Ο Ολυμπιακός είχε δύο...

Στην ίδια κατηγορία