Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Με τον κόσμο του για τη νίκη ο ΠΑΟΚ!

Δημοφιλή

Μετά από τη διακοπή των δύο εβδομάδων για τις υποχρεώσεις των Εθνικών ομάδων, η Basket League ξεκινά εκ νέου και ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Προμηθέα στο Παλατάκι (20/11, 15:45) , στο πλαίσιο τη έκτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Οι «ασπρόμαυροι» του Αριστείδη Λυκογιάννη δεν αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα, πέραν του Ζάκιους Ντάρκο Κέλι που θα χάσει τη σεζόν λόγω τραυματισμού, και στοχεύουν στην επιστροφή στις νίκες, μετά την ήττα από τον Κολοσσό στη Ρόδο.

Παράλληλα, για πρώτη φορά διαθέσιμος αναμένεται να είναι, μετά την επιστροφή του στην ομάδα, ο Ζήσης Σαρικόπουλος, που θα δώσει ακόμα μια λύση στη θέση του σέντερ. Ο Δικέφαλος στοχεύει στο 3/3 στην έδρα του, αφού στις προηγούμενες δύο φετινές αναμετρήσεις στο PAOK Sports Arena, επικράτησε εύκολα του Άρη, ενώ κέρδισε και τον Ιωνικό, ξεπερνώντας και στις δύο τους 80 πόντους.

Στον αντίποδα, ο Προμηθέας επιστρέφει στη δράση μετά από σχεδόν ένα μήνα, και φέτος έχει δώσει μόλις τρία παιχνίδια, με απολογισμό δύο νίκες και μία ήττα, αυτή από τον Κολοσσό. Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την ΕΡΤ 3, ενώ το INPAOK θα βρίσκεται στο Παλατάκι για να σας μεταφέρει τα όσα συμβούν πριν, κατά τη διάρκεια αλλά και μετά το τέλος αυτής.


Τελευταία νέα

Χρόνια Πολλά ΠΑΟΚάρα!

Σαν σήμερα πριν από ακριβώς 98 χρόνια το Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης ενέκρινε σχετική αίτηση του πρώτου διοικητικού συμβουλίου του ΠΑΟΚ...

Στην ίδια κατηγορία