Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Με το βλέμμα στη νέα σεζόν

Δημοφιλή

Μετά από τέσσερα χρόνια συνεχόμενων κατακτήσεων του πρωταθλήματος, η Κ-19 του ΠΑΟΚ παρέδωσε τα σκήπτρα στον Παναθηναϊκό και στο Δικέφαλο στρέφουν το βλέμμα τους στην επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Στην πραγματικότητα, οι υπεύθυνοι της ακαδημίας είχαν αρχίσει ήδη να ετοιμάζουν το έδαφος για τη νέα σεζόν, χωρίς να περιμένουν την ολοκλήρωση της τρέχουσας περιόδου (απομένει η διεξαγωγή μιας ακόμη αγωνιστικής).

ΒΑΣΗ ΟΙ ΓΕΝΝΗΘΕΝΤΕΣ ΤΟ 2005

Δεν αποτελεί μυστικό ότι η βάση της επόμενης Κ-19 του ΠΑΟΚ θα αποτελείται από παίκτες γεννηθέντες το 2005. Και αρκετοί από αυτούς, άλλος περισσότερο κι άλλος λιγότερο, έχουν πάρει χρόνο συμμετοχής στη διάρκεια της φετινής σεζόν υπό τις οδηγίες του Στέλιου Μαλεζά, έτσι ώστε να είναι ακόμη πιο έτοιμοι για την αγωνιστική περίοδο, που θ’ ακολουθήσει. Ο λόγος για τους Σπύρο Αγγελίδη (τερματοφύλακας), Νίκο Δεληγιάννη, Δημήτρη Κωττά, Κώστα Γκούμα, Χαράλαμπο Γεωργιάδη, Γιάννη Γκιτέρσο, Tαξιάρχη Φίλων και Αλέξανδρο Αδάμ, οι οποίοι πρόσφατα αγωνίστηκαν με την εθνική παίδων στα παιχνίδια της ελίτ φάσης.

Ντεμπούτο με την Κ-19 κατέγραψαν φέτος άλλοι δύο παίκτες γεννηθέντες το 2005, οι Κώστας Καστίδης και Μηνάς Βασιλειάδης, ενώ το βήμα προς την Κ-19 αναμένεται να κάνουν κι άλλοι παίκτες, που ξεχώρισαν φέτος με την πρωταθλήτρια Κ-17, όπως οι Βασίλης Πασαχίδης, Βαγγέλης Κιάτος (τερματοφύλακας) και Κώστας Ιγνατίου.

Ο πιο μικρός σε ηλικία, που έκανε ντεμπούτο φέτος με την Κ-19, είναι ο Στέφανος Τζίμας (επίσης διεθνής με την παίδων), που είναι γεννηθείς το 2006. Στην ίδια ηλικιακή κατηγορία ανήκουν κι οι Μαξιμίλιαν Σνάουτνερ (χρίστηκε πρόσφατα διεθνής με την εθνική παίδων της Πολωνίας), Βασίλης Παπαγεωργίου και Γρηγόρης Πολιτάκης, που διακρίθηκαν με τις επιδόσεις στην Κ-17 και θέτουν υποψηφιότητα για ν’ ανέβουν στην Κ-19.

ΕΚΛΕΙΣΕ Ο ΚΥΚΛΟΣ ΤΟΥΣ

Αντίθετα, για τους Κώστα Μπαλωμένο (γκολκίπερ), Δημήτρη Τσοπούρογλου (αμφότεροι γεννημένοι το 2002), Γιάννη Μανωλιούδη και Κώστα Κουλιεράκη (του 2003) έκλεισε οριστικά ο κύκλος παρουσίας στην Κ-19, αφού ήδη αποτελούν στελέχη του ΠΑΟΚ Β΄. To ίδιο, πιθανότατα, θα ισχύσει και για τους άλλους «μεγάλους», τους γεννηθέντες δηλαδή, το 2003, που αγωνίστηκαν φέτος υπό τις οδηγίες του Μαλεζά (Αργύρης Δαρέλας, Θόδωρος Μελενικιώτης, Βασίλης Κιτσάκης, Γιώργος Τσιακούμης, Τίτος Κουτεντάκης και Θόδωρος Γκαρνέτας).

ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΤΑΔΙΟ

Οι περισσότεροι από τους παίκτες του φετινού ρόστερ είναι γεννηθέντες το 2004 και, στο σύνολό τους, έχουν δικαίωμα συμμετοχής και την επόμενη σεζόν με την ομάδα νέων. Βέβαια, οι Γιώργος Κούτσιας και Γιώργος Κουλούρης αποτελούν ήδη στελέχη του ΠΑΟΚ Β΄, ενώ συμμετοχές με την ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία έχει καταγράψει κι ο Λάμπρος Σμυρλής. Η δεύτερη ομάδα του Δικεφάλου αποτελεί, ενόψει της ερχόμενης σεζόν, τον πιθανότερο προορισμό για τους παίκτες, που είναι βασικοί με την Κ-19, όπως οι Δημήτρης Μοναστηρλής (τερματοφύλακας), Ζήσης Τσίκος, Βίκτορ Ρούμιαντσεβ, Αγγελος Ζίλο, Νίκος Σπυράκος, Μάριος Μπάμπουρας και Λευθέρης Τασιούρας. Λιγότερες συμμετοχές-στο αρχικό σχήμα ενδεκάδας- έχουν να παρουσιάσουν οι Θόδωρος Καλόγηρος, Αλέξανδρος Κεδίκογλου, Μάριος Σινανάι, Θόδωρος Σπυριδόπουλος, Λουκάς Mάρτος και Ερμής Σελιμάι. Το ίδιο κι ο Κύπριος Ανδρέας Αθανασίου, που απέκτησε δικαίωμα συμμετοχής στο δεύτερο μισό της σεζόν.

Σε κάθε περίπτωση, οι οριστικές αποφάσεις για τη συγκρότηση του ρόστερ της επόμενης Κ-19 του ΠΑΟΚ πρόκειται να ληφθούν στις αρχές του καλοκαιριού.

 

 

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Νέα οικονομική έκδοση του Renault Clio

Η γκάμα του Renault Clio αποκτά μια νέα οικονομική έκδοση, η οποία το τοποθετεί πιο δυναμικά στην κατηγορία ξεκινώντας...

Στην ίδια κατηγορία