Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Με στόχο να… σπάσει την έδρα του Ολυμπιακού

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ έχει εκτός έδρας αγώνα στον Πειραιά σήμερα (1/4, 18:00) κόντρα στον ΟΣΦΠ για το πρώτο παιχνίδι για την ημιτελική φάση της Handball Premier. Ο Δικέφαλος έκλεισε την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος με νίκη επί των Βριλησσίων, και τώρα στρέφει το βλέμμα του στις απαιτητικές «μάχες» των ημιτελικών, έχοντας όμως μειονέκτημα της έδρας.

Το σύνολο του Παναγιώτη Γούσιου προετοιμάζεται όλο αυτό τον καιρό γι’ αυτές τις αναμετρήσεις, θέλοντας να εξαντλήσει όλες τις πιθανότητες προκειμένου να προκριθεί στους τελικούς του πρωταθλήματος. Στον αντίποδα, ο ΟΣΦΠ ολοκλήρωσε και εκείνος με νίκη την κανονική διάρκεια, επικρατώντας του Ζαφειράκη στη Νάουσα με 23-26.

Οι δηλώσεις του προπονητή, Παναγιώτη Γούσιου, στην επίσημη ιστοσελίδα του Α.Σ. ΠΑΟΚ:

«Προετοιμαζόμαστε αρκετό καιρό με στόχο αυτή τη σειρά αγώνων. Γνωρίζουμε το βάθος και την ποιότητα του αντιπάλου, ωστόσο είμαστε έτοιμοι να διεκδικήσουμε επί ίσοις όροις, παρά το μειονέκτημα έδρας, την πρόκριση μας στους τελικούς του πρωταθλήματος».


Τελευταία νέα

ΠΑΟΚτσήδικη «τρέλα» στην Stark Arena (video)

Απίθανη ατμόσφαιρα δημιούργησαν οι οπαδοί της Παρτιζάν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για την 32η αγωνιστική της Euroleague, εκφράζοντας...

Στην ίδια κατηγορία