Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Home Ρεπορτάζ Με πρωταγωνιστή τον Ολιβέιρα

Με πρωταγωνιστή τον Ολιβέιρα

0
Ολιβέιρα

Με δύο γκολ του Νέλσον Ολιβέιρα, ο ΠΑΟΚ νίκησε 2-1 τη Χέρακλες σε παιχνίδι προετοιμασίας.

Σχετικά αργός ρυθμός και αναγνωριστικό παιχνίδι για τις δυο ομάδες στο ξεκίνημα. Στην πρώτη οργανωμένη του επίθεση πάντως ο ΠΑΟΚ βρήκε δίχτυα. Στο 14′, ο Καγκάβα βρήκε τον Ελ Καντουρί, και ο τελευταίος σέντραρε στον Ολιβέιρα που από κοντά έκανε το 1-0. Οι Ολλανδοί απάντησαν μόλις δυο λεπτά αργότερα, έστω και με τύχη. Στο 16′, ο Φλουτ εκτέλεσε φάουλ, η μπάλα κόντραρε σε σώματα και κατέληξε στα δίχτυα του Πασχαλάκη για να γίνει το 1-1. Στο 33′ ο Ολιβέιρα φώναξε και πάλι “παρών”. Ο Βιεϊρίνια βρήκε τον συμπατριώτη του, και αυτός με αριστερό σουτ εκτός περιοχής έκανε το 2-1.

Στο β΄ μέρος ο ΠΑΟΚ είχε ευκαιρίες με τους Λάμπρου, Κούτσιας και Ροντρίγκο, χωρίς να πετύχει όμως κι άλλο γκολ.

ΠΑΟΚ (α’ ημίχρονο): Πασχαλάκης, Βιεϊρίνια, Βαρέλα, Μιχαηλίδης, Τέιλορ, Εσίτι, Σβαμπ, Μουργκ, Ελ Καντουρί, Καγκάβα, Ολιβέιρα.

ΠΑΟΚ (β’ ημίχρονο): Ζ. Ζίβκοβιτς, Μιχάι, Κρέσπο (Λύρατζης 74′), Περέιρα, Ροντρίγκο, Νινούα, Τσιγγάρας, Βρακάς (Κωνσταντέλιας 70′), Α. Ζίβκοβιτς, Λάμπρου, Κούτσιας (Τζόλης 88′).

Χέρακλες: Μπούκερ, Κουαλιάτα, Μπακμπούρντ, Μπουργζόργκ, Κνέστερ, Φλουτ (Σόκε 18′), Ντε Λα Τόρε (Μελίχ 60′), Σουφς, Γιάκομπσεν, Ιμπραΐμογλου, Αμίσι.

Ο κύκλος των φιλικών αγώνων του ΠΑΟΚ επί ολλανδικού εδάφους θα κλείσει την Κυριακή, όταν στις 15.30 θ’ αντιμετωπίσει τη Φέγενορντ.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Exit mobile version