Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Με περίπατο στο φάιναλ-φορ

Δημοφιλή

Tην πρόκρισή της στο Final-4 του φετινού κυπέλλου Ελλάδας πανηγύρισε η γυναικεία ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ, που επικράτησε του Πανοράματος στη Μίκρα με 31-16 (16-7 ημίχρονο) σε νοκ άουτ ματς για την προημιτελική φάση του θεσμού.

Ο Δικέφαλος, δικαιολογώντας απόλυτα τον τίτλο του φαβορί, και  με τον Δ. Πελεκίδη να μοιράζει σε ένα ακόμη παιχνίδι το χρόνο συμμετοχής στις αθλήτριές του, πήρε από νωρίς το προβάδισμα (6-4). Κράτησε τον έλεγχο του αγώνα, άνοιξε σταδιακά τη διαφορά στο +5 (11-6) για να πάει τελικά προηγούμενος στα αποδυτήρια με 17-8.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι “ασπρόμαυρες”, διαχειριζόμενες σωστά την κατάσταση, διατήρησαν το προβάδισμα 9 γκολ (21-12), ενώ στη συνέχεια εκτόξευσαν τη διαφορά στο +14 (30-16), παίρνοντας τελικά τη νίκη με 31-16.

Στο Final-4 που θα διεξαχθεί την εβδομάδα μετά το Πάσχα, ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει στον ημιτελικό τη Νέα Ιωνία, η οποία πέρασε άνευ αγώνα, αφού ο Αθηναϊκός αποσύρθηκε από την διοργάνωση.

Το άλλο ζευγάρι θα είναι αυτό ανάμεσα στη Βέροια και την Αναγέννηση Άρτας.

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Η πρόκριση έφερε… τραπέζι στον ΠΑΟΚ!

Τραπέζι παρέθεσαν οι Αδερφοί Νικολαΐδη στην ομάδα Πόλο του ΠΑΟΚ Domus Ergo, μετά την μεγάλη πρόκριση στους ημιτελικούς Α1...

Στην ίδια κατηγορία