Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Με περίπατο οι… «σαρδέλες»!

Δημοφιλή

Από τέσσερις συνεχόμενες ήττες προέρχονταν ο ΠΑΟΚ, όταν στις 10 Φεβρουαρίου 2008 φιλοξένησε τον Αρη. Η ομάδα του Σάντος είχε χάσει με 1-0 στην Τούμπα από την Ξάνθη, στο Καυτανζόγλειο από τον Ηρακλή και στην Τούμπα από τον Παναθηναϊκό, ενώ είχε φύγει ηττημένη και από την έδρα του ΟΦΗ με 2-0. Ηταν εκείνες τις ημέρες, που ο Πορτογάλος προπονητής είχε κάνει το…ιστορικό σχόλιο «είμαστε σαρδέλες, όχι αστακός» αναφερόμενος στην αξία των παικτών του.

Το παιχνίδι με τον Αρη, όμως, ήταν μια άλλη ιστορία. Παραμονή του παιχνιδιού 2.500 ΠΑΟΚτσήδες βρέθηκαν στην προπόνηση, ζητώντας επιτακτικά τη νίκη. Και στη γεμάτη Τούμπα ο Δικέφαλος νίκησε εύκολα με 3-0, πετυχαίνοντας όλα τα γκολ (σκόρερ οι Μπαλάφας, Χριστοδουλόπουλος και Σάλμον) στο τελευταίο τέταρτο του πρώτου ημιχρόνου. Ντεμπούτο με την ασπρόμαυρη φανέλα είχε κάνει ο Γκάβραντσιτς, ενώ την πρώτη εμφάνιση του στην Τούμπα είχε κάνει και ο Βερόν.

Μια μέρα μετά το ματς, ο Γεωργιάδης ζήτησε συγνώμη από τον Καραμπέλα για τον τραυματισμό που του προκάλεσε στη διάρκεια του αγώνα, η πρωτοβάθμια πειθαρχική επιτροπή της Σούπερ Λίγκας του επέβαλε τιμωρία πέντε αγωνιστικών, ωστόσο η ποινή καταρρίφθηκε στην επιτροπή εφέσεων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Χρόνια Πολλά ΠΑΟΚάρα!

Σαν σήμερα πριν από ακριβώς 98 χρόνια το Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης ενέκρινε σχετική αίτηση του πρώτου διοικητικού συμβουλίου του ΠΑΟΚ...

Στην ίδια κατηγορία