Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Με Κουρμπέλη κόντρα στον ΠΑΟΚ ο Παναθηναϊκός

Δημοφιλή

Μία νέα επιστροφή, αλλά και απουσίες μετράει ο Παναθηναϊκός ενόψει του μεθαυριανού (26/1) ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ για την ρεβάνς του Κυπέλλου Ελλάδας. Το ιατρικό δελτίο των «ασπρόμαυρων» περιέχει επτά ονόματα, με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να κάνει την προετοιμασία του χωρίς να υπολογίζει σε αρκετούς παίκτες.

Από την άλλη μεριά, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει μία νέα επιστροφή για την επικείμενη αναμέτρηση στη Λεωφόρο, καθώς ο Δημήτρης Κουρμπέλης έχει εκτίσει την τιμωρία του και τίθεται εκ νέου στη διάθεση του Σέρβου τεχνικού.

Παράλληλα, στα «πιτς» βρίσκονται οι Κλεϊνχέισλερ και Μάγκνουσον. Ο Ούγγρος ταλαιπωρείται από ίωση και δεν είναι βέβαιο το πότε θα επανέλθει σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων.

Φυσικά, εκτός αποστολής θα μείνει ο Μπαρτ Σένκεφελεντ, καθώς ο Ολλανδός αποβλήθηκε στο κυριακάτικο ματς με τον ΠΑΟΚ. Μάλιστα, η διοίκηση του Παναθηναϊκού του επέβαλε πρόστιμο ύψους 20.000 ευρώ.


Τελευταία νέα

Παραμένει εκτός ο Μπάμπα

Υπολογίζοντας εκ νέου στους διεθνείς ποδοσφαιριστές του κατόπιν της ολοκλήρωσης των αγωνιστικών τους υποχρεώσεων με τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα των...

Στην ίδια κατηγορία