Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Με Αγουέρο η αποστολή της Αργεντινής!

Δημοφιλή

Σε μια απίστευτη κίνηση προχώρησε η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Αργεντινής (AFA), που κάλεσε τον Σέρχιο Αγουέρο να αποτελέσει τον 27ο παίκτη στην αποστολή της «Αλμπισελέστε»!

Πρόκειται για μια συμβολική κίνηση για τον σπουδαίο επιθετικό που αναγκάστηκε να βάλει πρόωρο τέλος στην καριέρα του μετά το καρδιολογικό πρόβλημα που αντιμετώπισε.

Ο Αγουέρο αποτέλεσε μέλος της Εθνικής Αργεντινής στην πορεία των προκριματικών του Μουντιάλ και η AFA πήρε την απόφαση να τον καλέσει, προκειμένου να αποτελέσει μέλος της αποστολής της Αλμπισελέστε για τον τελικό κόντρα στην Γαλλία.

Ο βετεράνος -πλέον- επιθετικός αποδέχθηκε με ευχαρίστηση την πρόσκληση και συμμετείχε μάλιστα στην προπόνηση της Αργεντινής σκοράροντας και ένα γκολ!

Ο Κουν, μάλιστα θα μοιραστεί το ίδιο δωμάτιο με τον πολύ καλό του φίλο, Λίο Μέσι, όπως έκαναν επί σειρά ετών στις αποστολές της Εθνικής Αργεντινής.

Ο Αγουέρο, ωστόσο δεν θα είναι ο μόνος που προσκλήθηκε, αφού στο Κατάρ ταξιδεύουν και οι Γκονζάλες, Κορέα και Λο Σέλσο, που αναγκάστηκαν να χάσουν το Μουντιάλ λόγω τραυματισμού.

Μια ιδιαίτερη κίνηση από την Εθνική Αργεντινής, που δείχνει το οικογενειακό κλίμα που επικρατεί στο στρατόπεδο της Αλμπισελέστε, λίγες ώρες πριν τον μεγάλο τελικό κόντρα στην Γαλλία.


Τελευταία νέα

Χατζηθεοδώρου: «Κάναμε την έκπληξη της 20ετίας»

Με την ψυχή τους πανηγύρισαν στην ομάδα πόλο του ΠΑΟΚ την πρόκρισή τους στα ημιτελικά του πρωταθλήματος. «Πραγματικά είναι κάτι...

Στην ίδια κατηγορία