Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Μάτος: «Χαρούμενος και ευγνώμων που με κάλεσε ο ΠΑΟΚ!»

Δημοφιλή

Ο Λέο Μάτος επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη για να τιμηθεί από τον αγαπημένο του ΠΑΟΚ και να αποθεωθεί για μια ακόμα φορά από την γεμάτη Τούμπα, στο πλαίσιο του μεγάλου ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα.

Ο Βραζιλιάνος, που προσφάτως «κρέμασε» τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια, μίλησε στο FORZA Online για την επιστροφή του στη Θεσσαλονίκη και τα συναισθήματα που του δημιούργησε, λέγοντας παράλληλα και την άποψη του για τη «μάχη» του πρωταθλήματος και το πρότζεκτ του νέου ΠΑΟΚ. Παράλληλα μίλησε για το δικό του επαγγελματικό βήμα, αφού πλέον έχει λάβει πόστο στη Βάσκο Ντα Γκάμα.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το πως είναι να επιστρέφει στην Τούμπα και να γνωρίζει μια τέτοια αποθέωση:

«Ήταν ανάμεικτα τα συναισθήματα για εμένα. Επέστρεψα στο γήπεδο που γράψαμε ιστορία. Είμαι πολύ χαρούμενος και ευγνώμων που με κάλεσε ο ΠΑΟΚ και μου έκανε αυτή η τιμή. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους με στήριξαν όλα αυτά τα χρόνια. Εδώ πέρασα μερικές από τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής μου. Δεν έχω να μετανιώσω για τίποτα, σας ευχαριστώ για όλα».

Για το αν μίλησε με ανθρώπους της ομάδας, πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: 

«Έφτασα στη Θεσσαλονίκη το Σάββατο (4/2) και βρέθηκα στο ξενοδοχείο της αποστολής, Εκεί μίλησα με πρώην συμπαίκτες, αλλά και με τον Ράζβαν Λουτσέσκου. Μιλήσαμε για την ομάδα και για τη ζωή, επειδή τώρα έχω ακόμα μια κόρη. Συναντήθηκα και με άλλα μέλη του επιτελείου, γενικότερα με ανθρώπους που αγαπώ και μου είχαν λείψει».

Για το αν σκέφτεται τη πιθανότητα να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη; 

«Δεν ξέρω. Τη δεδομένη στιγμή εργάζομαι στη Βάσκο Ντα Γκάμα. Μου έγινε η συγκεκριμένη πρόταση πριν από δύο περίπου μήνες για να λάβω πόστο στην ομάδα. Η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα να σταματήσω το ποδόσφαιρο τώρα, για ήμουν σε καλή σωματική κατάσταση και θα μπορούσα να παίζω για ακόμα ένα- δύο χρόνια. Ωστόσο το πρότζεκτ της ομάδας είναι μεγαλεπήβολο. Μια εταιρία από την Αμερική αγόρασε την Βάσκο και έχουν πλάνο να επενδύσουν πολλά χρήματα, με σκοπό να βγουν καλοί παίκτες από τις ακαδημίες. Ήμαστε ακόμα στην αρχή του πρότζεκτ και στο μέλλον θα κάνουμε όμορφα πράγματα».

Για τις πιθανότητες που δίνει στον ΠΑΟΚ να κατακτήσει το πρωτάθλημα,  μετά και την ισοπαλία με τον Ολυμπιακό:

«Πιστεύω ότι έχει αρκετές πιθανότητες. Μπορεί να μην βρισκόμαστε στην πρώτη θέση, αλλά παλεύουμε για αυτό και πιστεύω ότι στο τέλος μπορούμε να πάρουμε το τρόπαιο».

Για τη νέα γενιά του ΠΑΟΚ και πως την είδε ο ίδιος: 

«Μου άφησε πολύ καλές εντυπώσεις, έπαιξαν καλά κόντρα στον Ολυμπιακό και αξίζαν τη νίκη. Δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες για να πετύχουμε το γκολ. Είμαι πολύ περήφανος, έπαιξαν όμορφο ποδόσφαιρο με ωραίες ιδέες. Ο Ράζβαν είναι ένας φανταστικός προπονητής και ελπίζω η νέα γενιά του ΠΑΟΚ να πετύχει τα ίδια με εμάς, και γιατί όχι, ακόμα περισσότερα!».

Για το αν η παρουσία του στη Βάσκο Ντα Γκάμα μπορεί να φέρει μια συνεργασία της βραζιλιάνικης ομάδας με τον Δικέφαλο:

«Αυτή τη στιγμή δουλεύω στη Βάσκο Ντα Γκάμα. Σίγουρα αν έχουμε κάποιους ποδοσφαιριστές που ενδιαφέρουν τον ΠΑΟΚ, ή το αντίθετο θα το δούμε. Υπάρχει η δική μου προσωπική σχέση με τον ΠΑΟΚ, τον πρόεδρο και τους ανθρώπους από τη Θεσσαλονίκη που αγαπώ. Μεταξύ των ομάδων δεν υπάρχει κάποια συνεργασία, τουλάχιστον για την ώρα».


Τελευταία νέα

Η περηφάνεια του ΠΑΟΚ για κόσμο και ομάδα (pics)

Ο ΠΑΟΚ δεν τα κατάφερε κόντρα στην Κλαμπ Μπριζ και με ήττα με 0-2 ολοκλήρωσε στις 18 Απριλίου το...

Στην ίδια κατηγορία