Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Μαθαίνουν από μικροί στους τίτλους

Δημοφιλή

Όχι ένας και δύο, αλλά επτά παίκτες της αρχικής ενδεκάδας της Κ-17 του ΠΑΟΚ στον τελικό της Λαμίας εναντίον του Ολυμπιακού είχαν αγωνιστεί και στον περσινό τελικό της Κ-15 κόντρα στον Αρη, που έληξε 3-1 υπέρ του Δικέφαλου.

Οι Μάριος Σινανάι, Λευθέρης Τασιούρας, Ζήσης Τσίκος, Αλέξανδρος Κεδίκογλου, Γιώργος Κούτσιας και Λάμπρος Σμυρλής, μαζί με τον τερματοφύλακα Δημήτρη Μοναστηρλή ήταν σαν να ζούσαν ξανά τον περσινό τελικό, που είχε επίσης διεξαχθεί στη Λαμία. Αλλά δεν ήταν μόνο αυτοί, αφού άλλοι τέσσερις παίκτες, που αγωνίστηκαν ως αλλαγή στον αγώνα της περασμένης Τετάρτης, είχαν επίσης συμμετοχή στον περσινό τελικό της Κ-15. Αυτοί είναι οι Γιώργος Κουλούρης, Μάριος Μπάμπουρας και Βίκτορ Ρούμιαντσεβ.

Τα κοινά στοιχεία με την περσινή Κ-15 δεν σταματούν εδώ. Άλλωστε, ο προπονητής είναι ο ίδιος, μια και ο Απόστολος Παπαβασιλείου ήταν στο τιμόνι της περσινής Κ-15 και φέτος συνέχισε στην Κ-17. Μην ξεχνάμε και τον Κούτσια, ο οποίος, όπως και πέρσι, έτσι και φέτος, σκόραρε δύο φορές στον τελικό.

ΠΕΤΥΧΕ Η ΜΕΙΞΗ

Ολοι οι παραπάνω παίκτες, μαζί και με άλλους, όπως οι Νίκος Σπυράκος και Θόδωρος Σπυριδόπουλος (δεν αγωνίστηκε στον τελικό εξαιτίας ενός προβλήματος τραυματισμού) ανήκουν στην ξεχωριστή «φουρνιά», που είναι γεννηθέντες το 2004. Καθόλου, όμως, δεν πρέπει να υποτιμηθεί-κάθε άλλο-η παρουσία παικτών, που είναι γεννηθέντες το 2003. Άλλωστε, οι Βασίλης Κιτσάκης, Γιάννης Μανωλιούδης, Τίτος Κουτεντάκης και Γιάννης Κωνσταντέλιας (με συμμετοχές φέτος και στην Κ-19) ήταν βασικοί στον τελικό της περασμένης Τετάρτης. Το ίδιο θα συνέβαινε πιθανότατα και με τον Κώστα Κουλιεράκη (μπήκε αλλαγή στη διάρκεια της παράτασης), αν δεν είχε την ατυχία να χάσει προπονήσεις το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Για αυτούς τους παίκτες έχει φθάσει και το πλήρωμα του χρόνου, προκειμένου από την επόμενη σεζόν να ανήκουν στο ρόστερ της Κ-19 (στις εξέδρες του γηπέδου της Λαμίας βρέθηκαν και οι Πάμπλο Γκαρσία και Κώστας Ιωσηφίδης…).

Στην ουσία, η φετινή Κ-17 αποτέλεσε μια μείξη παικτών της περσινής Κ-15 με παίκτες γεννηθέντες το 2003, που είναι ποιοτικοί και έχουν μέλλον μπροστά τους. Κι αυτή η μείξη, όπως αποδείχτηκε και από το τελικό αποτέλεσμα, πέτυχε στον απόλυτο σχεδόν βαθμό.

ΠΑΡΩΝ ΚΙ Ο ΜΠΟΤΗΣ

Από τις εξέδρες του γηπέδου της Λαμίας παρακολούθησε τον τελικό κι ο Νίκος Μπότης. Ο 16χρονος τερματοφύλακας δεν θα μπορούσε να χάσει την προσπάθεια των συμπαικτών του, αλλά και να πανηγυρίσει στο τέλος μαζί τους την κατάκτηση του τίτλου. Όπως είναι γνωστό, πρόκειται να συνεχίσει την καριέρα του στην Ιταλία και στην ομάδα της Ιντερ.

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ Ο ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

Οι παίκτες, που είναι γεννηθέντες το 2004, θ’ αποτελέσουν τη βάση και της επόμενης Κ-17. Και θα συνεχίσουν να προπονούνται υπό τις οδηγίες του Απόστολου Παπαβασιλείου (με στενό συνεργάτη τον Δημήτρη Ταξίδη), που τους γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Η Λεωφόρος μοιάζει… κακός δαίμονας του ΠΑΟΚ

Γέμισε και πάλι η Νέα Μεσημβρία, καθώς όλοι οι διεθνείς ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ επέστρεψαν στη βάση τους με φόντο...

Στην ίδια κατηγορία