Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Μαθαίνει αντιπάλους στο BCL

Δημοφιλή

Τις ομάδες, που θα αντιμετωπίσει στον όμιλο του Basketball Champions, πρόκειται να μάθει σήμερα ο ΠΑΟΚ (τοποθετήθηκε στο 3ο γκρουπ δυναμικότητας), στην κλήρωση, που θα διεξαχθεί στις 13.00, παρουσία του αντιπροέδρου της ΚΑΕ Βασίλη Τριλυράκη.

Ο Δικέφαλος θα έχει στον όμιλό του μία ομάδα από το πρώτο γκρουπ, δηλαδή μία εκ των: Baxi Manresa (Ισπανία), ERA Nymburk (Τσεχία), Hapoel Holon (Ισραήλ), Hapoel Jerusalem (Ισραήλ), JDA Bourgogne (Γαλλία), Lenovo Tenerife (Ισπανία) και SIG Strasbourg (Γαλλία) Στο πρώτο γκρουπ είναι και η ΑΕΚ, αλλά σύμφωνα με τα κριτήρια της κλήρωσης, δεν μπορούν στη διάρκεια της κανονικής περιόδου να είναι ομάδες από την ίδια χώρα στον ίδιο όμιλο.

Από το δεύτερο γκρουπ δυναμικότητας, ο ΠΑΟΚ θα έχει στον όμιλό του, μία εκ των: Dinamo Sassari (Ιταλία), Falco Szombathely (Ουγγαρία), Filou Oostende (Βέλγιο), Igokea M:TEL (Βοσνία), MHP Riesen Ludwigsburg (Γερμανία), Pinar Karsiyaka (Τουρκία), Rytas Vilnius (Λιθουανία) και VEF Riga (Λετονία).

Ο τρίτος αντίπαλος θα προκύψει από το τέταρτο γκρουπ δυναμικότητας και θα είναι μία εκ των: Bahcesehir College (Τουρκία), Bnei Herzeliya (Ισραήλ), Legia Warzawa (Πολωνία) και Una Hotels Reggio Emilia (Ιταλία) ή μία εκ των τεσσάρων ομάδων που θα προκριθούν από τα προκριματικά.


Τελευταία νέα

Χρόνια Πολλά ΠΑΟΚάρα!

Σαν σήμερα πριν από ακριβώς 98 χρόνια το Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης ενέκρινε σχετική αίτηση του πρώτου διοικητικού συμβουλίου του ΠΑΟΚ...

Στην ίδια κατηγορία