Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Μαθαίνει αντίπαλο για τον τελικό

Δημοφιλή

Το τελευταίο παιχνίδι για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος δίνει αύριο η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ. Ο Δικέφαλος, που θα υποδεχτεί στις 17.00 στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας τον Αγροτικό Αστέρα Αγίας Βαρβάρας, έχει εξασφαλίσει την πρώτη θέση στον όμιλό του, έχοντας καταγράψει μόνο νίκες στη διαδρομή του. Με εννέα επιτυχίες σε ισάριθμα παιχνίδια κα τέρματα 54-2, απέδειξε και φέτος την αδιαμφισβήτητη υπεροχή του.

Πλέον, περιμένει να μάθει τον αντίπαλο στον τελικό του πρωταθλήματος, που, εκτός απροόπτου, θα είναι οι Αβάντιδες Χαλκίδας. Η ομάδα της Εύβοιας ισοβαθμεί στην πρώτη θέση του β΄ ομίλου με την Αγία Παρασκευή, η οποία, όμως, έχει ολοκληρώσει τα παιχνίδια της και αύριο έχει ρεπό. Οι Αβάντιδες φιλοξενούν τον προτελευταίο Ατρόμητο, συνεπώς είναι το μεγάλο φαβορί να τερματίσουν πρώτες και να τεθούν στον τελικό αντιμέτωπες με τον ΠΑΟΚ.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

«98 χρόνια Περηφάνιας, Αντίστασης, Ονείρου και Κατακτήσεων»

Τα 98 χρόνια ζωής συμπληρώνει ο ΠΑΟΚ, αφού σαν σήμερα εγκρίθηκε το καταστατικό των «ασπρόμαυρων» από το Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης...

Στην ίδια κατηγορία