Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Μαρσέιγ, Αρης και ΟΣΦΠ μέσα σε οχτώ ημέρες

Δημοφιλή

Συνεχίστηκαν χθες τα πλέι οφ, αλλά χωρίς τον ΠΑΟΚ, μια και το εντός έδρας παιχνίδι του κόντρα στον Ολυμπιακό αναβλήθηκε εξαιτίας των προημιτελικών αγώνων εναντίον της Μαρσέιγ για το Κόνφερενς Λιγκ.

Ο Δικέφαλος άσκησε το σχετικό δικαίωμά του κι έτσι ο αγώνας πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό θα γίνει σε μεταγενέστερο-κι άγνωστο προς το παρόν- χρόνο. Ο πρώτος ημιτελικός κυπέλλου με τους Πειραιώτες ορίστηκε κι επίσημα από την ΕΠΟ για τη Μ. Πέμπτη (όπως είχε αναφέρει η FORZA προ δύο εβδομάδων) στις 19.30. Αυτό θα είναι το τελευταίο παιχνίδι σε μια τριάδα αγώνων για τον ΠΑΟΚ σε διάστημα μόλις οχτώ ημερών. Την ερχόμενη Πέμπτη (στις 22.00) θα υποδεχθεί τη Μαρσέιγ και πριν καλά περάσουν τρία 24ωρα θ’ αντιμετωπίσει τον Αρη στο «Κλ. Βικελίδης» για την 5η αγωνιστική (και τελευταία για τον α΄ γύρο) των πλέι οφ.

Το πώς θα διαμορφωθεί το ακριβές πρόγραμμα αγώνων του ΠΑΟΚ αμέσως μετά το Πάσχα θα εξαρτηθεί από το αν θα συνεχίσει ή όχι την ευρωπαϊκή του πορεία (οι αγώνες για την ημιτελική φάση του Κόνφερενς Λιγκ έχουν προγραμματιστεί για τις 28 Απριλίου και 5 Μαΐου). Έτσι κι αλλιώς, θα έχει να δώσει άλλα έξι παιχνίδια για τα πλέι οφ, όπως και τη ρεβάνς κυπέλλου εναντίον του Ολυμπιακού.

Όπως ανακοινώθηκε από την ΕΠΟ, ο πρώτος ημιτελικός μεταξύ του Παναθηναϊκού και της Λαμίας θα διεξαχθεί τη Μ. Τετάρτη (19.00) στο γήπεδο «Απόστολος Νικολαΐδης», χωρίς, ωστόσο, να γίνει γνωστή από την ομοσπονδία η ημερομηνία διεξαγωγής της ρεβάνς στο «Αθανάσιος Διάκος». Σύμφωνα με τον αρχικό προγραμματισμό, τα πλέι οφ θα τελειώσουν την Κυριακή 15 Μαΐου κι η αγωνιστική περίοδος θα ολοκληρωθεί το Σάββατο 21 Μαΐου με τη διεξαγωγή του τελικού κυπέλλου στο Ολυμπιακό στάδιο. Όλα δείχνουν, πάντως, ότι η σεζόν θα πάρει παράταση λίγων, έστω, ημερών, μια και η παρουσία του ΠΑΟΚ στην προημιτελική φάση του Κόνφερενς Λιγκ έχει ήδη επιφέρει αλλαγές και τροποποιήσεις (το διήμερο Μ. Τετάρτης και Μ. Πέμπτης επρόκειτο να διεξαχθούν τα παιχνίδια της 6ης αγωνιστικής των πλέι οφ και αντ’ αυτών θα γίνουν οι πρώτοι ημιτελικοί αγώνες κυπέλλου, που, κανονικά, έπρεπε να είχαν διεξαχθεί μέσα Φεβρουαρίου!).

Ας σημειωθεί ακόμη ότι, αρχής γενομένης από τον αγώνα ρεβάνς της ερχόμενης Πέμπτης κόντρα στη Μαρσέιγ, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ μπορούν να θέσουν σε κυκλοφορία το μέγιστο δυνατό αριθμό εισιτηρίων, μια και η διεξαγωγή παιχνιδιών επιτρέπεται πλέον στο 100% της χωρητικότητας των γηπέδων ανά την ελληνική επικράτεια. Αλλά κι ο τελικός κυπέλλου στο Ολυμπιακό στάδιο μπορεί φέτος να διεξαχθεί παρουσία κόσμου στις εξέδρες, μια και έχουν αρθεί τα περιοριστικά μέτρα για τον κορονοϊό, που ίσχυσαν πέρσι και πρόπερσι στους αντίστοιχους αγώνες.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Φίτεσε: Εξοντωτική ποινή και υποβιβασμός!

Τίτλους... τέλους στην προσπάθεια της Φίτεσε να γλιτώσει έναν ατιμωτικό υποβιβασμό, τον πρώτο της μετά από 35 χρόνια σερί...

Στην ίδια κατηγορία