Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Μαρινάκης: «Αλλάξτε άμεσα τους διαιτητές!»

Δημοφιλή

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης μέσω της Super League προχώρησε σε δήλωση, στην οποία τονίζει πως ενώ ζητήθηκε από τις έξι ομάδες των Play Off σε όλα τα παιχνίδια να υπάρχουν ξένοι και μάλιστα επιπέδου Elite διαιτητές, αντ’ αυτού κάτι τέτοιο δεν έγινε.

Αναλυτικά η διοργανώτρια αρχή αναφέρει:

«Ο πρόεδρος της Super League Βαγγέλης Μαρινάκης, έκανε την ακόλουθη τοποθέτηση:

Κύριοι.

Από τη Δευτέρα 13 Μαρτίου είχατε ενημερωθεί, τόσο η ΕΠΟ όσο και η ΚΕΔ, με επίσημο έγγραφο από την Super League ότι οι ομάδες με κοινή τους απόφαση ζητούν ξένους διαιτητές και μάλιστα της κατηγορίας UEFA Elite, για τα παιχνίδια των playoffs, για να δώσουμε τη μεγαλύτερη δυνατή αξιοπιστία στο φινάλε του Πρωταθλήματος και μάλιστα σας ενημερώσαμε ότι αναλαμβάνουμε και τα πρόσθετα έξοδα.

Την ίδια ομόφωνη βούληση-επιθυμία των ομάδων του Συνεταιρισμού που συμμετέχουν στα playoffs, σας υπενθυμίσαμε με έγγραφό μας την Τετάρτη 14 Μαρτίου.

Παρά την κοινή απαίτηση των 6 ομάδων μας που συμμετέχουν στα playoffs της Super League λοιπόν, να υπάρχουν ξένοι διαιτητές και μάλιστα ελίτ και στα τρία παιχνίδια της κάθε αγωνιστικής, για μια ακόμα φορά τόσο η ΚΕΔ και οι εξαφανισμένοι Μπένετ και Μάνταλος όσο και η ΕΠΟ αγνοείτε τη βούληση των ομάδων και προκαλείτε το φίλαθλο κοινό μας.

Αντί να συμβάλλετε στην ομαλότητα των playoffs, πυροδοτείτε την κατάσταση ορίζοντας Έλληνες διαιτητές κόντρα στην κοινή απόφαση των ομάδων και ξένους αμφιβόλου ποιότητας απο χώρες όπως το Μαυροβούνιο, η Αλβανία και η Σουηδία που έχουν πρωταθλήματα πολύ χαμηλότερου επιπέδου απο το δικό μας, για να διαιτητεύσουν ντέρμπι μεγάλης σημασίας.

Είναι αδύνατον όσο ανίκανοι και ανυπόληπτοι και αν είστε να μην μπορείτε να συντονιστείτε με την κοινή βούληση των ομάδων, αν δεν έχετε δόλο, ενώ ταυτόχρονα εισπράττετε χρυσές αμοιβές χωρίς καν να πηγαίνετε στα γραφεία σας, αφού παρά τις προσπάθειες των ανθρώπων της Λίγκας δεν κατέστη δυνατόν να επικοινωνήσουμε με την ΚΕΔ/ΕΠΟ και παραμένετε εξαφανισμένοι παρά τις προσπάθειες μας για συνεννόηση.

Η προφανής σας ανικανότητα και ο ακόμα πιο προφανής σας δόλος ναρκοθετούν το Πρωτάθλημα σε μια εποχή έντονης κοινωνικής διέγερσης. Και η Πολιτεία απλώς παρατηρεί τα όσα συμβαίνουν.

Σας καλούμε άμεσα, μέσα στην ημέρα, να αλλάξετε τους ορισμούς των διαιτητών της 1ης αγωνιστικής των πλέι οφ αλλιώς επιφυλασσόμαστε για κάθε νόμιμη ενέργεια μας».


Τελευταία νέα

Πλήρης μετά από καιρό ο ΠΑΟΚ

Για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό, μία προπόνηση του ΠΑΟΚ mateco πραγματοποιήθηκε χωρίς απουσίες! Ο Justin Alston για δεύτερη...

Στην ίδια κατηγορία