Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Μαργαρίτης: «Θεωρώ πως είμαι αρκετά καλα»

Δημοφιλή

Εχθές (22/8) ο ΠΑΟΚ Mateco πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση για τη νέα σεζόν, με τον Βαγγέλη Μαργαρίτη να παραχωρεί δηλώσεις στους εκπροσώπους των ΜΜΕ τονίζοντας πως είναι πολύ χαρούμενος που επέστρεψε στην ομάδα.

Αναλυτικά όσα είπε ο αρχηγός του Δικεφάλου:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στο Παλατάκι και θα ξαναφορέσω την φανέλα του ΠΑΟΚ. Δεν δικιά μου δουλειά να σας πω για τους στόχους είναι της διοίκησης και του προπονητή, παρ’ όλα αυτά οι δικοί μου στόχοι είναι να δουλέψουμε όσο πιο πολύ γίνεται. Είναι μια περίοδος πάρα πολύ δύσκολη. Θα κάνουμε πολύ προπόνηση, να αφομοιώσουμε την φιλοσοφία του προπονητή. Να καταλάβουμε πως παίζει ο καθένας μας, να δουλέψουμε μαζί και πάνω απ’ όλα να έχουμε υγεία.

Η ομάδα έχει νέους παίκτες. Είμαστε μια καινούρια ομάδα. Γι’ αυτό είναι πολύ σημαντική περίοδος και θα πρέπει να ανταπεξέλθουμε στις δυσκολίες. Είναι μια περίοδος που θα πρέπει να αναπτύξουμε την εμπιστοσύνη μεταξύ μας και με αυτόν τον τρόπο θα μπορέσουμε να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες που θα βρούμε μπροστά μας.

Θα προσπαθήσω να βοηθήσω όσο μπορώ τα υπόλοιπα παιδιά. Δεν θέλω να βάζω ευθύνη πάνω μου, θα προσπαθήσω να είμαι όσο δυνατόν πιο ήρεμος, ώστε να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου και την ομάδα.

Σωματικά θεωρώ πως είμαι αρκετά καλά, τουλάχιστον για την ηλικία μου. Στο μυαλό μου θέλω να συνεχίσω να αγωνίζομαι, οπότε θεωρώ πως είμαι αρκετά καλά».


Τελευταία νέα

Το κόλπο γκρόσο της Κλαμπ Μπριζ με τον Ιγκόρ Τιάγκο

Το περασμένο καλοκαίρι, πολύ πριν ο ΠΑΟΚ ασχοληθεί με τον Κίριλ Ντεσπόντοφ, επικοινώνησε ξανά με την Λουντογκόρετς για έναν...

Στην ίδια κατηγορία