Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Μάλλιος: «Ο μεγάλος ΠΑΟΚ πρέπει να έχει σεβασμό»

Δημοφιλή

Στην εκπομπή «Full Επίθεση», του ραδιοφωνικού σταθμού «City Of Primo», μίλησε ο γενικός αρχηγός του τμήματος των Βαρέων Αθλημάτων του ΠΑΟΚ, Χάρης Μάλλιος.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε για παιδιά που αθλούνται στον Δικέφαλο, για την στήριξη του τμήματος αλλά και για την αναγνώριση από τον Δήμο της Θεσσαλονίκης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Έκτη συνεχόμενη χρονιά είμαστε πρωταθλητές στη πάλη, και 3/4 στην Άρση Βαρών τα τελευταία χρόνια. Μιλάμε για μια κυριαρχία των Βαρέων Αθλημάτων του ΠΑΟΚ. Μην ξεχνάμε ότι αυτά τα πρωταθλήματα συνοδεύονται και από ανάλογες επιτυχίες στην Ελληνορωμαϊκή πάλη, σε εφήβους, παίδες και όχι μόνο, με οκτώ συνολικά πρωταθλήματα.

Για αυτούς που βγάζουν κακία για τον ΠΑΟΚ, ότι δήθεν προχωράμε μόνο με μεταγραφές, η Ελληνορωμαϊκή πάλη δείχνει ότι ότι το μέλλον ανήκει στον ΠΑΟΚ».

Για την αυτοκρατορία και πως την έχτισε ο ΠΑΟΚ:

«Δεν είναι παλιά τμήματα. Θα πω μια λέξη χωρίς εισαγωγικά. Οικογένεια και πολύ ΠΑΟΚ. Αυτό που ονειρευωόμουν το έχουμε πετύχει. Νικάμε διαιτητές, ομοσπονδίες, ότι βρεθεί μπροστά μας. Το 99% είναι ΠΑΟΚ και νιώθουν. Ειδικά το τελευταίο πρωτάθλημα στην πάλη το πήραμε με -8 αθλητές μεταλλίων. Ο ΠΑΟΚ πήγε χωρίς τον αρχηγό του, χωρίς τον κύριο Παγκαλίδη που αποχώρησε, είχαμε δύο τραυματισμούς από τροχαίο που ευτυχώς τα παιδιά είναι καλά, είχαμε τρεις αθλητές στη Μπουντεσλίγκα, υπάρχει κανονικό πρωτάθλημα ομάδων, κάθε Σάββατο. Είναι και τιμή της Μπουντεσλίγκα που έχει τους καλύτερους Έλληνες αθλητές, τα τρία παιδιά του ΠΑΟΚ.  Επίσης χάσαμε ένα αθλητή με Covid την τελευταία στιγμή».

Για τα παιδιά που αθλούνται κάτω από τη σημαία του ΠΑΟΚ:

«Αν βάλουμε την ακαδημία στην Πάφο, που έχει 45 παιδιά με τη φόρμα του ΠΑΟΚ, ένα μεγάλο μέρος στις επιτυχίες στις μικρές ηλικίες έρχονται από αυτά τα παιδιά. 60-70 παιδιά κάνουν σοβαρό πρωταθλητισμού, και παράλληλα γίνεται και αθλητισμός. Εγώ λέω ότι ο ΠΑΟΚ πρέπει να είναι παντού πρώτος».

Για την άρση βαρών: 

«Θα ήθελα να σημειώσω και τη μεγάλη επιτυχία της Άρσης Βαρών. Έρχονται μεγαλύτερες επιτυχίες τα επόμενα χρόνια, έρχεται πολύ καλή φουρνιά. Δεν πρέπει να ξεχνάμε τον Παύλο Σαλτσίδη και τη δουλειά που έχει κάνει για να έρθουν τα επόμενα χρόνια επιτυχίες και σε Παγκόσμιο επίπεδο. Θέλω να ευχαριστήσω τους έμπειρους, και τους νεαρούς, που όλοι μαζί χτίζουμε κάτι πολύ καλό. Πιστεύω ότι θα δώσουμε πάρα πολύ μεγάλη χαρά στον κόσμο, που είναι δίπλα μας με τις κάρτες βαρέων αθλημάτων».

Για τη στήριξη του τμήματος:

«Η στήριξη έρχεται από πολλά κομμάτια. Από τον Κώστα Αμοιρίδη που συνεχίζει να βρίσκεται δίπλα μας. Συνεχίζει να μας στηρίζει και ο κύριος Νάκος, αλλά και ο κόσμος με τις κάρτες βαρέων αθλημάτων. Νομίζω ότι γενικότερα υπάρχει μια ξεχωριστή βοήθεια από όλους, σίγουρα ξέχασα κάποιους, που μας δίνουν δύναμη για να ξεπερνάνε τα προβλήματα που δημιουργούν στους πρωταθλητές Ελλάδος. Κάθε πρωτάθλημα που παίρνει ο ΠΑΟΚ, ανεξαρτήτως αθλήματος, έρχονται με πολύ πάθος και αίμα. Ο μεγάλος ΠΑΟΚ πρέπει να έχει σεβασμό. Όσο δεν τον έχει αυτό, θα χάνει η Ελλάδα, γιατί ο ΠΑΟΚ τροφοδοτεί τις Εθνικής. Κάποια στιγμή θα υπάρξει ο σεβασμός που θα έπρεπε να τον έχουμε».

Για την αναγνώριση από τον Δήμο:

«Ο Δήμος Θεσσαλονίκης οφείλει στις δύο ομάδες μας, να μην περιμένει απλά μια ενημέρωση ότι πήραμε πρωτάθλημα. Τα παιδιά μας αξίζουν να τιμηθούν από την πόλη. Φτάσαμε στο έκτο πρωτάθλημα και ακόμα δεν έχουν τιμηθεί. Καλό τον κύριο Ζέρβα να κάνει αυτό που αξίζουν αυτά τα παιδιά. Θέλω να μιλάω ωραία, αλλά πρέπει να τα λέμε κι αυτά».

 


Τελευταία νέα

Το FORZA ONLINE συμμετέχει στην απεργία

Το FORZA ONLINE συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που κήρυξαν οι Ενώσεις συντακτών της χώρας. Διαβάστε αναλυτικά… «Με κοινή απόφαση της ΠΟΕΣΥ,...

Στην ίδια κατηγορία