Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Λύση στο φινάλε από Ακπομ

Δημοφιλή

Στην πρεμιέρα των πλέι οφ ο ΠΑΟΚ δυσκολεύτηκε κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά τελικά πήρε τη νίκη με 1-0 χάρη στο γκολ του Ακπομ στις καθυστερήσεις.

Ο Δικέφαλος μπήκε δυνατά στο παιχνίδι, έχασε δύο καλές ευκαιρίες με τους Ζαμπά και Σοάρες, αλλά η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Πολύ νωρίς ο Λουτσέσκου προχώρησε στην πρώτη αλλαγή, μια κι ο Μιχαηλίδης τραυματίστηκε, παραχωρώντας τη θέση του στον Κρέσπο (η πρώτη εκτίμηση του ιατρικού τιμ του ΠΑΟΚ κάνει λόγο για πρόβλημα στον έσω πλάγιο του γονάτου του Μιχαηλίδη, ενώ εκφράζονται φόβοι και για τον χιαστό του νεαρού κεντρικού αμυντικού).

Με την έναρξη του β΄ μέρους ο Ρουμάνος τεχνικός έριξε στο παιχνίδι τους Σβαμπ και Μιτρίτσα, θέλοντας να βελτιώσει τη μεσοεπιθετική λειτουργία της ομάδας του. Η ώρα περνούσε κι ο Λουτσέσκου επιστράτευσε και τον Ακπομ αντί του Τσόλακ.

Στο 70΄ ο ΠΑΟΚ πλησίασε στο γκολ, όταν ο Λοντίγκιν έδιωξε σε κόρνερ το φάουλ του Κούρτιτς, ενώ στο αμέσως επόμενο λεπτό και πάλι ο γκολκίπερ του ΠΑΣ απέκρουσε το κοντινό σουτ του Ζαμπά. Στο 88΄ο ΠΑΣ απείλησε με τον Ντομίγκες, η κεφαλιά του οποίου από πλεονεκτική θέση κατέληξε άουτ. Και στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Ακπομ με κεφαλιά, μετά τη σέντρα του Ζαμπά, νίκησε τον Λοντίγκιν, δίνοντας τη νίκη στον ΠΑΟΚ.

ΠΑΟΚ: Ζ. Ζίβκοβιτς, Σίντκλεϊ, Μιχαηλίδης (17΄ Κρέσπο), Μιχάι, Σάστρε, Κούρτιτς, Σοάρες (46΄ Σβαμπ), Μπίσεσβαρ (73΄ Ζίβκοβιτς), Μούργκ (46΄ Μιτρίτσα), Ζαμπά, Τσόλακ (66΄ Ακπομ).

ΠΑΣ Γιάννινα: Λοντίγκιν, Οικονομόπουλος, Εραμούσπε, Κάργας, Γκαρντάφσκι, Στάνκο, Ντομίνγκες, Σνάιντερ, Μορέιρα (85΄ Παντελάκης), Μπρένερ (73΄ Λώλης), Περέα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

BMW M2: Βελτιωμένες και έτοιμες για πίστα!

Αναβαθμισμένες νέες BMW M2 διαθέσιμες για ενοικίαση και trackdays στο Nürburgring και στο Spa-Francorchamps, δια χειρός AC Schnitzer και...

Στην ίδια κατηγορία