Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Λυκογιάννης: «Το γουστάρουμε!»

Δημοφιλή

Μετά το φινάλε της αναμέτρησης στο PAOK Sports Arena, ο προπονητής του Δικεφάλου, Άρης Λυκογιάννης έκανε δηλώσεις στη συνέντευξη Τύπου, σχολιάζοντας τον αγώνα και την νίκη των «ασπρόμαυρων» με 88-68.

Όπως τόνισε ο Έλληνας κόουτς, στόχος είναι να παρουσιαστεί μια ωραία ομάδα, ώστε να επανέλθει ο κόσμος στο γήπεδο, όπως την πρώτη σεζόν του Λυκογιάννη στον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

«Είχαμε μόλις δύο ημέρες για να προετοιμαστούμε. Είχαμε ουσιαστικά μόνο 10 λεπτά που δεν παίξαμε καλά. Μιλήσαμε στα αποδυτήρια και είπαμε ότι πρέπει να εστιάσουμε στην αμυντική μας προσέγγιση. Άλλαξε η εικόνα του αγώνα. Θέλαμε πολύ τη νίκη, αν στοχεύαμε στην επόμενη φάση του BCL».

Για τους παίκτες και το απαιτητικό πρόγραμμα της ομάδας:

«Έχουμε ένα πεντάρι με τεράστια αθλητικά προσόντα. Στην επίθεση υπάρχει ταλέντο, αν σταδιακά μπορέσουμε να ενσωματώσουμε στα ταλέντα και το “διάβασμα”. Είμαστε άπειροι και πρέπει να μάθουμε να διαχειριζόμαστε καταστάσεις. Έχουμε παίκτες με κίνητρο και πολλά challenges μπροστά μας. Έχουμε σπαταλήσει αρκετή ενέργεια σήμερα και να διαχειριστούμε ένα ακόμη ταξίδι. Τα μέχρι στιγμής δείγματα από την ανταπόκριση των παικτών είναι πολύ καλά. Επαναφέραμε στα αποδυτήρια την ατμόσφαιρα που είχαμε την πρώτη σεζόν εδώ. Είμαστε καλά μεταξύ μας, το γουστάρουμε και αυτό φαίνεται στο παρκέ».

Για την αφομοίωση των πληροφοριών από τους παίκτες:

«Η συλλογή και αφομοίωση των πληροφοριών είναι εξαιρετική. Έχουμε έξυπνους παίκτες. Ο Πόλεϊ είχε κακή προσέγγιση του παιχνιδιού στο πρώτο μέρος, αλλά του μίλησα και του είπε να μην φοβάται να σουτάρει. Έβαλε πολύ σημαντικά σουτ. Ο Σαλούστρος έχει κανεί σημαντική δουλειά που δεν αποτυπώνεται στην στατιστικά. Πρέπει να αποδεχθούν το ρόλο τους για να επιτύχει η ομάδα».

Για το τι ειπώθηκε μετά το τέλος του αγώνα:

«Τους είπα ότι δεν έχουν τη δυνατότητα να πανηγυρίσουν, διότι από αύριο ξεκινάει η προετοιμασία για το Λαύριο».

Για την προσέλευση του κόσμου:

«Είχαμε πολύ καλό κλίμα την πρώτη χρονιά, που αποτυπωνόταν στο παρκέ. Η ευθύνη για την περσινή σεζόν βαραίνει εμάς. Θέλουμε να παρουσιάσουμε κάτι όμορφο για να έρθει ξανά ο κόσμος στο γήπεδο. Αυτό χτίζεται, δεν γίνεται από τη μια μέρα στην άλλη. Θέλουμε ο κόσμος να βλέπει μια ομάδα, που θα παλεύει και θα παθιάζεται».

 


Τελευταία νέα

Χατζηθεοδώρου: «Κάναμε την έκπληξη της 20ετίας»

Με την ψυχή τους πανηγύρισαν στην ομάδα πόλο του ΠΑΟΚ την πρόκρισή τους στα ημιτελικά του πρωταθλήματος. «Πραγματικά είναι κάτι...

Στην ίδια κατηγορία