Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Λυκογιάννης: «Παιχνίδι υψηλών απαιτήσεων»

Δημοφιλή

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Mateco, Άρης Λυκογιάννης μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της «ασπρόμαυρης» ΚΑΕ για το αυριανό (8/10, 19:15) εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στο Περιστέρι, τονίζοντας πως η ομάδα του θα πρέπει να προσέξει τρία πράγματα. Το ρυθμό του παιχνιδιού, το αμυντικό ριμπάουντ και την ενέργεια που θα πρέπει να συντηρήσουν οι παίκτες του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής του Δικεφάλου:

«Είναι η πρεμιέρα του πρωταθλήματος με ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι, απέναντι σε μία ομάδα που έχει καλό μομέντουμ αυτή τη στιγμή. Και αγωνιστικά παίζουν σε έναν υψηλό ρυθμό και ψυχολογικά δείχνουν ότι είναι καλά. Θα πρέπει να ελέγξουμε τρία πράγματα.

Το ρυθμό του παιχνιδιού, το αμυντικό ριμπάουντ και το τρίτο είναι η ενέργειά μας γιατί σαφέστατα είχαμε μικρότερο χρόνο αποκατάστασης μετά το Ευρωπαϊκό παιχνίδι, ενώ υπάρχει και το ταξίδι που θα μας επιβαρύνει. Είναι ένα παιχνίδι υψηλών απαιτήσεων.

Κύριος και βασικός μας στόχος είναι να μπορέσουμε να διατηρήσουμε αμυντικά τον ψηλό ρυθμό που είχαμε και στο παιχνίδι της Ευρώπης και να βελτιώσουμε την εικόνα και τα ποσοστά μας στην επίθεση. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι.

Κάναμε δύο ημέρες σωστή προετοιμασία και συντήρηση κάποιων παικτών, δώσαμε τις πληροφορίες που απαιτούνται για αυτό το παιχνίδι και πάμε να δώσουμε τον αγώνα μας».


Τελευταία νέα

Oύτε την Πρωτομαγιά το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός

Το ντέρμπι της Τούμπας μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού επρόκειτο να γίνει την περασμένη Κυριακή, αναβλήθηκε ωστόσο προς...

Στην ίδια κατηγορία