Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Λυκογιάννης: «Nα είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι»

Δημοφιλή

Για πρώτη φορά ο Τζόρνταν Σάιμπερτ θα βρεθεί στην αποστολή του ΠΑΟΚ, ο οποίος θα ταξιδέψει στην Καρδίτσα, προκειμένου να αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα, για την 8η αγωνιστική της Basket League.

Ο Άρης Λυκογιάννης δεν θα έχει στην διάθεση του Ζαλίν Ράιλι, καθώς ο Αμερικανός αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα τραυματισμού, που δεν του το επιτρέπει να αγωνιστεί.

Ο προπονητής του Δικεφάλου μεταξύ άλλων, ανέφερε πως ο αγώνας θα είναι απαιτητικός, αφού ο αντίπαλος «καίγεται» για τη νίκη, την ίδια ώρα που η ομάδα του προέρχεται από δύο συνεχόμενες ήττες.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Είναι ένα απαιτητικό εκτός έδρας παιχνίδι απέναντι σε μία ομάδα που καίγεται για τη νίκη. Προερχόμαστε από δύο αρνητικά αποτελέσματα και πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά και συμπαγείς στην άμυνα. Πρέπει να διαβάσουμε καλά τις άμυνες τις Καρδίτσας και τι κάνουν στο man to man, αλλά και στις συνδυασμένες άμυνες ζώνης, να πάρουμε τις σωστές αποφάσεις, προκειμένου να έχουμε συνέπεια για να φτάσουμε στη νίκη».


Τελευταία νέα

Φίτεσε: Εξοντωτική ποινή και υποβιβασμός!

Τίτλους... τέλους στην προσπάθεια της Φίτεσε να γλιτώσει έναν ατιμωτικό υποβιβασμό, τον πρώτο της μετά από 35 χρόνια σερί...

Στην ίδια κατηγορία