Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Λυκογιάννης: «Ξεκινά μία πολύ απαιτητική εβδομάδα»

Δημοφιλή

Σημαντικό παιχνίδι έχει αύριο ο ΠΑΟΚ στο κλειστό του ΟΑΚΑ, όπου αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό στο πλαίσιο της Basket League. Ο κόουτς των «ασπρόμαυρων», Άρης Λυκογιάννης, αναφέρθηκε στο επικείμενο παιχνίδι με το «τριφύλλι», ενώ παράλληλα επεσήμανε το απαιτητικό πρόγραμμα που έχει ο Δικέφαλος σε Ελλάδα και Ευρώπη. Μάλιστα, νοκ-άουτ για τον αυριανό (27/11) εκτός έδρας αγώνα έχει τεθεί ο Τζέιλεν Ράιλι, με την ομάδα να καλείται να διαχειριστεί την απουσία του.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Άρης Λυκογιάννης:

«Ξεκινά μία πολύ απαιτητική εβδομάδα για μας, με τρία συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια και με το πρώτο παιχνίδι να είναι απέναντι σε μία ομάδα Ευρωλίγκα.

Ο Παναθηναϊκός προέρχεται από δύο συνεχόμενες νίκες, έχει ανεβασμένη ψυχολογία κι αυτό μεγαλώνει ακόμη περισσότερο τον βαθμό δυσκολίας του συγκεκριμένου αγώνα.

Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για μας απέναντι σε μία πολύ ποιοτική ομάδα και θα πρέπει να το διαχειριστούμε κατάλληλα.

Θα πρέπει να διαχειριστούμε και την απουσία του Ράιλι και να κάνουμε μία όσο το δυνατόν καλή εμφάνιση, να είμαστε ανταγωνιστικοί και να διεκδικήσουμε ότι περισσότερο γίνεται από το συγκεκριμένο παιχνίδι».


Τελευταία νέα

Η περηφάνεια του ΠΑΟΚ για κόσμο και ομάδα (pics)

Ο ΠΑΟΚ δεν τα κατάφερε κόντρα στην Κλαμπ Μπριζ και με ήττα με 0-2 ολοκλήρωσε στις 18 Απριλίου το...

Στην ίδια κατηγορία