Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Λουτσέσκου: «Υπήρξαν ντροπιαστικές αποφάσεις εναντίον μας»

Δημοφιλή

Σε ιστοσελίδα της Ρουμανίας παραχώρησε δηλώσεις ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ράζβαν Λουτσέσκου.

Ο τεχνικός του Δικεφάλου αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις συχνές τοποθετήσεις του για τις διαιτητικές αποφάσεις, για τη φετινή σεζόν και όχι μόνο.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Είναι καθήκον μου να προστατεύω την ομάδα μου και να λέω την αλήθεια. Μπορεί να μοιάζει με δικαιολογία μετά τη φετινή σεζόν, αλλά υπήρξαν ντροπιαστικές αποφάσεις εναντίον μας. Χάσαμε βαθμούς από αδιανόητα λάθη του VAR. Ήταν σκόπιμα λάθη, χωρίς αμφιβολία. Η ιδιαιτερότητα του ελληνικού πρωταθλήματος είναι ότι μιλάμε για αγώνες μεταξύ ομάδων, στους οποίους υπάρχουν και πολιτικές επιρροές. Στην Ελλάδα δεν αρκεί μόνο να παίζεις στο γήπεδο. Υπάρχει παντελής έλλειψη Fair Play . Χάσαμε έναν τίτλο από μια αδιανόητη απόφαση κάποιων επιτροπών, που μας αφαίρεσαν τους βαθμούς και έδωσαν το πρωτάθλημα σε άλλη ομάδα».

Για το αν εννοεί τον τίτλο του 2018, όπου κατέληξε με τον γνωστό τρόπο στην ΑΕΚ:

«Ακριβώς! Επιπλέον, μπήκαμε στην επόμενη σεζόν με δύο βαθμούς ποινής, μόνο και μόνο για να έχουμε μια τέλεια χρονιά και να αναπληρώσουμε το χάντικαπ με σερί 26 νικών και 4 ισοπαλιών. Πήραμε το πρωτάθλημα αήττητοι. Στη συνέχεια, στον περσινό τελικό του Κυπέλλου χάσαμε ξανά από τον Παναθηναϊκό λόγω διαιτητικών λαθών που επηρεάστηκαν από το VAR. Ιστορική ομάδα ο Παναθηναϊκός, με μεγάλες επενδύσεις, αλλά πίεσε για το τρόπαιο γιατί δεν είχε κερδίσει τίποτα εδώ και καιρό…»


Τελευταία νέα

Η Τούμπα ήταν το ευρωπαϊκό… κάστρο του!

Δεν είχε καθαρό μυαλό ο ΠΑΟΚ το βράδυ της Πέμπτης (18/4), γεγονός που έφερε την ήττα από την Κλαμπ...

Στην ίδια κατηγορία