Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Λουτσέσκου: «Ψυχή και συναίσθημα ο ΠΑΟΚ»

Δημοφιλή

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου επέστρεψε στη Ρουμανία μετά τον ερχομό του στη Θεσσαλονίκη και εκεί τον περίμεναν τα ΜΜΕ της χώρας του.

Ο τεχνικός των «ασπρόμαυρων» μίλησε σε αυτά για τον ΠΑΟΚ και τη δεύτερη του θητεία στον Δικέφαλο.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είναι μια νέα περιπέτεια για εμένα. Έχει σημασία ότι πέρασα τα πιο όμορφα χρόνια της ζωής μου στον ΠΑΟΚ, δύο εξαιρετικά χρόνια και αυτό με έκανε να επιστρέψω. Με υποδέχθηκαν ζεστά. Ο κόσμος περιμένει να κερδίσουμε . Αυτός είναι ο δικός μας στόχος. Ήταν η μεγαλύτερη συνέντευξη τύπου της ζωής μου, δεν ήταν εύκολο.

Δημοσιοποίησα την ρήτρα των 7 εκατομμυρίων που προβλέπει το συμβόλαιο μου,, αλλά δε νομίζω ότι θα χρειαστεί. Θέλω να μείνω όσο το δυνατόν περισσότερο στον ΠΑΟΚ και να έχω αποτελέσματα. Στόχοι μας είναι το πρωτάθλημα, το Κύπελλο και μια καλή πορεία στο Conference League. Πρέπει να κερδίσουμε το πρωτάθλημα για να διεκδικήσουμε την παρουσία μας στο Champions League.

Είμαι ο προπονητής που πάντα δούλευε με αυτά που είχε. Εάν υπάρχει περιθώριο βελτίωσης, καλώς, αν όχι είμαι υποχρεωμένος να δώσω σε αυτή την ομάδα μεγαλύτερη αξία και εμπιστοσύνη.

Ήταν μια απόφαση της ψυχής. Όταν έφυγα από την Ραπίντ είχα κερδίσει το Κύπελλο Ρουμανίας και είχαμε φτάσει μέχρι τα προημιτελικά του Κυπέλλου UEFA και ξαναγύρισα. Δεν κάνω πολιτική με την επιλογή μου να γυρίσω στον ΠΑΟΚ, αλλά δρω συναισθηματικά».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Πώς ο ΠΑΟΚ μπορεί ακόμη να πάρει τον τίτλο

Μετά και την γκέλα ολκής με την ισοπαλία στη Λαμία, ο ΠΑΟΚ απώλεσε πλέον μεγάλο μέρος των πιθανοτήτων του...

Στην ίδια κατηγορία