Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Λουτσέσκου: «Ο ΟΣΦΠ ελέγχει το σύστημα»

Δημοφιλή

Ενδιαφέρουσες δηλώσεις έκανε ο Ράζβαν Λουτσέσκου σε Ρουμάνους δημοσιογράφους, λίγο πριν επιστρέψει στην Ελλάδα μετά από ολιγοήμερες διακοπές στην πατρίδα του.

Η αφορμή ήταν η Εθνική ομάδα της χώρας και ο νέος ομοσπονδιακός προπονητής, Έντι Ιορντανέσου, για τον οποίο ο τεχνικός του ΠΑΟΚ είπε: “Αφήστε τον να δουλέψει και να χτίσει. Ονειρευόμαστε περισσότερα από αυτό που πραγματικά είμαστε”.

Ο Λουτσέσκου όμως σχολίασε και τα όσα γίνονται στην Ελλάδα.

Μεταξύ άλλων τόνισε:

«Με τον ΠΑΟΚ έχουμε μόλις μια ήττα από τον περασμένο Δεκέμβριο. Ήταν στο Conference League και δεν είχε τίμημα καθώς μετά κερδίσαμε και προκριθήκαμε. Είμαστε σε μεταβατική περίοδο για την νέα σεζόν, το μέλλον διαγράφεται λαμπρό»

Για τον Άλεξ Μιτρίτσαι ανέφερε:

«Ο Μιτρίτσα, όπως και οι άλλοι παίκτες, είναι σημαντικός για την ομάδα. Πρέπει να προσαρμοστεί, είναι μεγάλη η αλλαγή. Τα πάει καλά, προοδεύει».

Για τα ματς που έρχονται και τον Ολυμπιακό:

«Ό,τι και να συμβαίνει στην Ελλάδα, υπάρχει η ποδοσφαιρική ιστορία. Υπάρχουν συζητήσεις, ο τύπος γράφει. Κάθε προπονητής έχει στην άκρη του μυαλού του ότι μπορεί να απολυθεί. Έρχονται σημαντικά ματς, αυτό με απασχολεί. Ο Ολυμπιακός έχει 20 πρωταθλήματα, ο ΠΑΟΚ 3. Υπάρχει ένα σύστημα που έχει δημιουργηθεί για αυτούς, δεν είναι μόνο όσα συμβαίνουν στον αγωνιστικό χώρο”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Oύτε την Πρωτομαγιά το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός

Το ντέρμπι της Τούμπας μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού επρόκειτο να γίνει την περασμένη Κυριακή, αναβλήθηκε ωστόσο προς...

Στην ίδια κατηγορία