Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Λουτσέσκου για όλα

Δημοφιλή

Για το ματς με τη Λαμία κι όχι μόνο τοποθετήθηκε ο Λουτσέσκου στη συνέντευξη Τύπου.

Ο Ρουμάνος τεχνικός ανέφερε πως «πριν την έναρξη της σεζόν είχα πει ότι θα υπάρχουν πολλά παιχνίδια που θα κερδίζουμε με ένα γκολ διαφορά, έπρεπε να εκμεταλλευτούμε μια ευκαιρία για να σκοράρουμε και έπειτα θα έρχονταν και άλλα πράγματα. Ο Νέλσον Ολιβέιρα τώρα επανέρχεται, πρέπει να μπει ξανά στην εμπειρία του πώς να διαχειρίζεται τις καταστάσεις. Ο Μπίσεσβαρ μπορεί να αποβεί κρίσιμος σε πολλά παιχνίδια, χρειάζεται και αυτόν τον δικό του χρόνο. Χρειαζόμαστε την αυτοπεποίθηση που θα έρθει από τις νίκες. Μας λείπει ενδεχομένως ένας παίκτης στο 10 που να μπορεί να παίζει και στα πλάγια και να είναι κρίσιμος σε τέτοιου είδους παιχνίδια που με μία ενέργεια να ξεκλειδώνει την κατάσταση. Παρόλα αυτά έχουμε ένα σύνολο που θα παλεύει σε κάθε παιχνίδι, όπως κάνουμε μέχρι σήμερα».

Για την ένταση που είχε ο ΠΑΟΚ στα προηγούμενα πρώτα ημίχρονα των αγώνων έναντι του σημερινού: «Υπάρχουν 2-3 διαφορετικά θέματα, ένα ήταν ότι αναλύοντας τον αντίπαλό μας σκεφτήκαμε ότι θα μπορούσαμε να βάλουμε λίγη περισσότερη ποιότητα, το δεύτερο θέμα είναι ότι επιλέξαμε να βάλουμε την ίδια εντεκάδα και να χρησιμοποιήσουμε ποιότητα στο δεύτερο, το τρίτο θέμα είναι ότι δεν θα έπρεπε να διαχωρίσουμε το γκρουπ στους 11 που ξεκινούν και τους υπόλοιπους, είναι θέμα ισορροπίας, χρειαζόμαστε όλους τους παίκτες. Ο Ολιβέιρα χρειαζόταν χρόνο για να μπει στον ρυθμό, ο Μπίσεσβαρ δεν μπορούσε να μείνει τρίτο παιχνίδι εκτός εντεκάδας, ο Τσαούσης σε σχέση με τον Βιεϊρίνια είναι γρήγορος και εξελίσσεται συνεχώς, υπάρχει ηλικιακή διαφορά αλλά χρειαζόμασταν την ποιότητα του Βιεϊρίνια σήμερα. Θα μπορούσαμε να κάνουμε μια αλλαγή, ο Ζίβκοβιτς αντί του Νάρεϊ, χρειάζεται τα αγωνιστικά λεπτά για να αφομοιώσει αυτά που θέλουμε να ζητήσουμε, αυτή ήταν η λογική των επιλογών στο σημερινό παιχνίδι».

Για τα μετεγγραφικά, τον Κούτσια και αν είναι καλυμμένος ο ΠΑΟΚ στη θέση «9» με τους Ολιβέϊρα – Μπράντον:  «Θα δούμε τι θα συμβεί μετά, έχουμε άλλον έναν παίκτη που μπορεί από την Κ19 να μας καλύψει (σ. σ. Γκορντεζιάνι), την ίδια στιγμή θεωρώ ότι ο Κούτσιας χρειάζεται να πάει δανεικός για να παλέψει, να πάρει μία διαφορετική νοοτροπία. Αυτή τη στιγμή περικυκλώνεται από πολλά συμφέροντα, θα είναι καλό και για τον ίδιο να πάει να παίξει σε ένα άλλο περιβάλλον. Από εκεί και πέρα μπορεί να υπάρξει κάτι ακόμα, θα δούμε. Δεν είναι ξεκάθαρο αν θα δοθεί δανεικός ή όχι».

Για τη χρησιμοποίηση του Κουλιεράκη: «Ποιος θα ήθελε να δημιουργήσει μία κακή εικόνα. Δεν θέλω να μιλήσω με υπέρμετρη αυτοπεποίθηση ή να φανώ αλαζόνας, είμαι ένας προπονητής που έχω γράψει ιστορία εδώ. Σε κάθε χρονιά που ήταν πετυχημένη χρησιμοποιούσα τους ποδοσφαιριστές που είχαμε στη διάθεσή μου. Στην ομάδα μας υπάρχουν παίκτες με λιγότερη εμπειρία και στηρίζω αυτό το πρότζεκτ, δεν βρίσκω τον λόγο για τα υπόλοιπα. Ο Κουλιεράκης είναι ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ και δεν με νοιάζει αν άρχισε να παίζει με μένα. Όλοι είναι νέοι, είναι ιδιοκτησία του ΠΑΟΚ. Είναι παίκτης με ισχυρή προσωπικότητα, δεν θα είναι εύκολο να αγωνίζεται σε κάθε παιχνίδι, θα υπάρχουν λάθη που θα έρχονται στο πνευματικό παιχνίδι, θα πρέπει να βελτιωθεί σε κάποια πράγματα, στο πότε θα πρέπει να πηγαίνει στη μπάλα και να καλύπτει τους χώρους. Είναι κάτι που πραγματικά αγαπάω σε αυτόν».

 

Προηγούμενο άρθροΟ Ιβάν για Κοτάρσκι
Επόμενο άρθροΠΑΟΚ, εσύ να προχωράς…


Τελευταία νέα

Χάντμπολ: Σπουδαίο επίτευγμα για τον Νίκο Νικολαΐδη!

Τις 250 συμμετοχές με την φανέλα του ΠΑΟΚ, έφτασε στο παιχνίδι κόντρα στον ΑΕΣΧ Πυλαίας, ο αρχηγός της ανδρικής...

Στην ίδια κατηγορία