Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Λουτσέσκου: «Έχουμε κίνητρο»

Δημοφιλή

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ράζβαν Λουτσέσκου μίλησε στην κάμερα της NOVA για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό, ενώ αναφέρθηκε και στην πορεία του Δικεφάλο σε όλη τη διάρκεια της σεζόν.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Η αλήθεια είναι ότι είναι μία πάρα πολύ ωραία χρονιά για μας. Μία καλή εμπειρία για όλους μας να αντιμετωπίσουμε τόσα δύσκολα παιχνίδια στη σειρά, παίξαμε με Παναθηναϊκό, Άρη είχαμε κατευθείαν τη Μαρσέιγ, είχαμε παιχνίδια με τον Ολυμπιακό για το κύπελλο, με την ΑΕΚ, καταστάσεις που μας έφεραν στα όρια μας, έχοντας αντιπάλους που είχαν ένα παιχνίδι τη βδομάδα, όντας πιο ξεκούραστοι, ακόμα και τώρα ερχόμαστε από μία δύσκολη σειρά αγώνων και τώρα έρχεται ένα ακόμα παιχνίδι με τον Ολυμπιακό».

Αυτά τα παιχνίδια που ρουφάνe όλη την ενέργεια, δίνουν τον ενθουσιασμό και το έξτρα κίνητρο για να του να παίζεις συνέχεια μεγάλα παιχνίδια, είναι μία εμπειρία που μας κούρασε, αλλά μας βοήθησε πάρα πολύ.

Η κατάσταση με τα συνεχόμενα παιχνίδια δείχνει τη θέληση των ποδοσφαιριστών, ο ενθουσιασμός η αυτοπεποίθηση. Όλα τα παιχνίδια που παίζουμε έχουν τη σοβαρότητα και την κρισιμότητα, αυτόματα ο κάθε ποδοσφαιριστής νιώθει σημαντικός, μέρος αυτού που κάνουμε, γατί ωθούμαστε να χρησιμοποιήσουμε όλους τους παίκτες, οπότε από εκεί πηγάζει και όλη η θέληση των ποδοσφαιριστών».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Σβαμπ: «Ίσως να μας λείπει η ενέργεια και το καθαρό μυαλό»

Το γκολ της ισοφάρισης ασφαλώς δεν «γλύκανε» την απογοήτευση του Σβαμπ για τη βαθμολογική απώλεια στη Λαμία. «Δεν έχει καμία...

Στην ίδια κατηγορία