Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Λουτσέσκου: «Έχω αποφασίσει για την αρχική ενδεκάδα»

Δημοφιλή

Για τη μεγάλη ρεβάνς του ΠΑΟΚ με τη Λέφσκι Σόφιας μίλησε στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου της Τούμπας ο Ράζβαν Λουτσέσκου, με τον Ρουμάνο τεχνικό να υπογραμμίζει μεταξύ άλλων ότι η ομάδα του πρέπει να πάρει… εκδίκηση για τα όσα έγιναν στην αναμέτρηση της Σόφιας.

Αναλυτικά τα λόγια του Ρουμάνου τεχνικού:

Για τον βαθμό δυσκολίας που βάζει ενόψει της αυριανής ρεβάνς, και το πρώτο παιχνίδι:

«Πρόκειται για ένα παιχνίδι πολύ υψηλού δυσκολίας. Μίλησα για το ψυχολογικό κομμάτι μετά το παιχνίδι, και όπως είπα, χάσαμε το μυαλό μας και αυτό μας επηρεάσει.

Ήταν το πρώτο επίσημο παιχνίδι εκτός έδρας, σε μια διαφορετική χώρα, με αρκετούς καινούργιους ποδοσφαιριστές και δεχθήκαμε γκολ στα πρώτα δευτερόλεπτα που από μόνο του σου προκαλεί ψυχολογικό μειονέκτημα.

Είδατε τα φιλικά και τις προπονήσεις και ξέρετε πως δεν είναι αυτός ο τρόπος παιχνιδιού που δουλεύαμε. Μετά από όλα αυτά το μυαλό δε λειτουργούσε, χάσαμε τη συγκέντρωση και την αυτοπεποίθηση μας.

Δεν χάσαμε το μυαλό μας επειδή κοιτούσαμε τα άστρα, εξηγήσαμε και αναλύσαμε τα όσα έγιναν στο παιχνίδια».

Για το μήνυμα του στον κόσμο και το αν έχει κατασταλάξει στην αρχική ενδεκάδα:

«Να δημιουργήσουν την πιο απίστευτη ατμόσφαιρα από ποτέ και να βάλουν δύσκολα και πίεση στους αντιπάλους όπως έβαλαν κι αυτοί σε εμάς στο πρώτο παιχνίδι. Ξέρουμε τι μπορεί να σημαίνει ο καλός θυμός για τον αντίπαλο.

Εμείς είμαστε στην αρχή, της αρχής της αρχής, ξαναφτιάχνοντας μια ομάδα με διαφορετικό χρονικό ορίζοντα, και ο χρόνος θα είναι σύμμαχος μας, και η ομάδα θα έχει περισσότερη συνοχή.

Έχουμε τη δυνατότητα να δημιουργήσουμε μια ενδιαφέρουσα ομάδα για το μέλλον. Αυτή είναι η αλήθεια, έχουν έρθει αρκετοί νέοι ποδοσφαιριστές.

Ξέρουμε ότι θα είναι δύσκολο παιχνίδι, πρέπει να πάρουμε σωστές αποφάσεις την κατάλληλη στιγμή, και να προσέχουμε την άμυνα μας.

Έχουμε μια διάθεση για εκδίκηση, όχι μόνο για το αποτέλεσμα αλλά και για τον τρόπο που αυτό ήρθε. Η ενδεκάδα έχει αποφασιστεί αλλά το παιχνίδι θα κερδηθεί από όλους τους παίκτες, βασικούς ή αναπληρωματικούς.

Δεν ξέρω πραγματικά ποιων παικτών θα είναι μεγαλύτερη συνεισφορά και η βαρύτητα, των βασικών ή αυτών που θα έρθουν από τον πάγκο».

Για το θέμα Κούρτιτς και την κατάσταση του Ντιέγκο Μπίσεσβαρ:

«Ο Γιασμίν ήταν ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές μας την περασμένη σεζόν, είχε μεγάλη συνεισφορά σε όλα τα μεγάλα μας αποτελέσματα πέρσι. Μίλησα μαζί του και θέλει να συνδέσει το μέλλον του ΠΑΟΚ.

Έχει τεράστια θέληση και κίνητρο , όπως έχει όλη η ομάδα. Όσο για τους υπόλοιπους παίκτες δεν θέλω να μιλήσω για την κατάσταση κάποιου συγκεκριμένα, αλλά σε αυτή τη περίοδο που βρισκόμαστε, ο χρόνος της μιας εβδομάδας είναι σημαντική για να δουλέψουμε και να βελτιωθούμε σε τακτική και φυσική κατάσταση.

Οι ποδοσφαιριστές που θα βρίσκονται στην αποστολή θα πρέπει να είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι για να μπορέσουν να φέρουν την πρόκριση, που θα είναι σημαντική και μπορεί να βάλει μια σημαντική βάση, για όλη την υπόλοιπή σεζόν».


Τελευταία νέα

Χάνει Κβαρατσχέλια λόγω… Ελλάδας η Νάπολι

Χωρίς τον Κβίτσα Κβαρατσχέλια θα υποδεχθεί η Νάπολι την Αταλάντα αύριο (30/3-14:30), σε ματς της 30ης αγωνιστικής στη Serie...

Στην ίδια κατηγορία