Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Λουτσέσκου: «Χρειαζόμαστε τις επιστροφές των παικτών»

Δημοφιλή

O Ράζβαν Λουτσέσκου μετά την ήττα του ΠΑΟΚ από τον Άρη με 0-1 μίλησε στην κάμερα του PAOK TV.

O Ρουμάνος τεχνικός αναφέρθηκε στις απουσίες της ομάδας, αλλά και στις αποδοκιμασίες.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το αν η ομάδα μπορεί να κάνει κάτι καλό χωρίς επιστροφές ποδοσφαιριστών:

«Χρειαζόμαστε ένα αποτέλεσμα, είναι προφανές αυτό, σίγουρα η εικόνα μας ήταν καλύτερη από το προηγούμενο παιχνίδι, παρόλα αυτά δεν παύει να είναι μία ήττα. Χρειαζόμαστε τις επιστροφές των ποδοσφαιριστών, θα μας βοηθήσει, είναι τελείως διαφορετικό το πως θα αγωνιστείς έχοντας μία ομάδα με πολλούς παίκτες να βρίσκονται εκτός και διαφορετικό να είμαστε ολόκληρο το γκρουπ, αυτό είναι που χρειαζόμαστε αυτή τη στιγμή».

Για την ένταση και τις αποδοκιμασίες μετά την ήττα: 

«Προφανώς όταν υπάρχει μία νίκη, ο κόσμος σε επευφημεί, λειτουργεί τελείως διαφορετικά απέναντί σου. Νομίζω πως ακόμη και στη στιγμή που οι φίλαθλοι είναι πάρα πολύ νευριασμένοι, θα πρέπει να λειτουργούν ενωτικά, δεν θα πρέπει να ξεχνάνε τα όσα έγιναν καθ΄όλη τη διάρκεια της σεζόν και το τι έχουμε καταφέρει.

Ο καθένας θα πρέπει να αναλογιστεί τη στιγμή, τη δεδομένη στιγμή υπάρχει ένταση, τα συναισθήματα είναι σε υψηλό επίπεδο, ειδικότερα τα αρνητικά, οπότε το καταλαβαίνω».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Χρόνια Πολλά ΠΑΟΚάρα!

Σαν σήμερα πριν από ακριβώς 98 χρόνια το Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης ενέκρινε σχετική αίτηση του πρώτου διοικητικού συμβουλίου του ΠΑΟΚ...

Στην ίδια κατηγορία