Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Λουτσέσκου: «Αυτό που βελτίωσε ο Κωνσταντέλιας»

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ έχει αγώνα την Κυριακή 13/11 κόντρα στον Βόλο, με τον Δικέφαλο να θέλει τη νίκη για να ανέβει και άλλο στον βαθμολογικό πίνακα, αλλά και για να κλείσει το πρώτο μισό της σεζόν με 3 νίκες σε ματς.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου μίλησε στην κάμερα της NOVA και αναφέρθηκε στην αυτοπεποίθηση της ομάδας, τον Γιάννη Κωνσταντέλια και το ματς με τον Βόλο.

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής του ΠΑΟΚ:

«Σημαντική είναι η νίκη και η αυτοπεποίθηση που μας δίνουν τα συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα. Για εσάς είναι εύκολο να κάνετε ερωτήσεις, για εμένα είναι δύσκολο να απαντήσω. Θα σας πω αυτό που λέω από την αρχή της προετοιμασίας. Η ομάδα χρειάζεται χρόνο, είναι καινούρια ομάδα που αποτελείται από παίκτες που ήρθαν στην ομάδα, σε ένα νέο περιβάλλον και στην αρχή ήταν σαν… χαμένοι. Χρειάστηκαν χρόνο για να βρουν χημεία μεταξύ τους και βλέπουμε ότι σιγά- σιγά τα πράγματα εξελίσσονται τελείως διαφορετικά όσο περνάει ο χρόνος».

Για τα νέα πρόσωπα που μπαίνουν στην ομάδα και την επίδραση τους στην ομάδα:

«Είναι σημαντικό να υπολογίζουμε σε όσους περισσότερους ποδοσφαιριστές μπορούμε, παραπάνω από 11 παίκτες. Είναι διαφορετικό να έχεις περισσότερους ποδοσφαιριστές που μπορείς να τους λογίζεις ως βασικούς. Ξέρουμε ότι υπάρχει η ποιότητα, αυτό που έλειπε ήταν η αυτοπεποίθηση και η ικανότητα».

Για το χειροκρότημα των φιλάθλων του Ιωνικού στον Κωνσταντέλια:

«Πρώτα από όλα, ο Κωνσταντέλιας έχει το ταλέντο. Αυτό που βελτίωσε είναι η νοοτροπία του. Κατάλαβε ότι πρέπει να συμμετέχει στο παιχνίδι και όταν δεν έχουμε τη μπάλα. Έχοντας αλλάξει την νοοτροπία του, έγινε βασικό κομμάτι της ομάδας. Είναι ακόμα στην αρχή, και όταν είσαι μικρός πάντα όλοι σε βλέπουν με συμπάθεια. Από εκεί και πέρα, θα πρέπει να μάθει να διαχειρίζεται και τις δύσκολες στιγμές. Το πιο σημαντικό για αυτόν είναι να συνεχίσει να βελτιώνει την νοοτροπία του, να μην συμβιβάζεται με τα όσα έχει πετύχει και νομίζω ότι έχει την ικανότητα να φτάσει ψηλά. Σας δίνω μεγάλες απαντήσεις γιατί σας χτύπησε το αμαξάκι του γηπέδου στο προηγούμενο παιχνίδι, οπότε είμαι καλός μαζί σας. Δεν είμαι ένας άνθρωπος που του αρέσει να απαντάει για συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές. Ο Κωνσταντέλιας είναι ένας ποδοσφαιριστής που ήρθε και παίζει. Η σεζόν είναι μεγάλη δεν είναι μόνο τα παιχνίδια που έχουμε τώρα. Μπορεί να ξαναέρθουν δύσκολα αποτελέσματα. Θα πω ξανά ότι η δουλειά που κάνουμε τη φετινή σεζόν θα βγει την επόμενη».

Για το τι περιμένει από το παιχνίδι με τον Βόλο:

«Ο Βόλος είναι μια καλή ομάδα με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, εμείς ξέρετε πως παίζουμε, οπότε πιστεύω ότι θα έχουμε ένα ωραίο παιχνίδι».


Τελευταία νέα

Ισχυρή έκρηξη σε στρατιωτική βάση νότια της Βαγδάτης

Η φιλοϊρανική πολιτοφυλακή Χασντ ας Σααμπί («Μονάδες Λαϊκής Κινητοποίησης»), η οποία έχει ενταχθεί στον ιρακινό στρατό, ανακοίνωσε σήμερα ότι...

Στην ίδια κατηγορία