Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

«Λάθη κι αστοχία»

Δημοφιλή

Τα στοιχεία, που καθόρισαν το αποτέλεσμα για την ομάδα του στο παιχνίδι με τον Κολοσσό, ανέλυσε στις δηλώσεις του ο Αρης Λυκογιάννης: «Οσον αφορά στην επίθεσή μας ήταν το κακό ποσοστό που είχαμε στο περιφερειακό σουτ. Είχαμε αρκετές εύκολες ευκαιρίες με ανοικτά σουτ για να σκοράρουμε και δεν το καταφέραμε. Αμυντικά, όμως, τα δύο στοιχεία που μας πλήγωσαν πολύ ήταν τα 12 επιθετικά ριμπάουντ, τα οποία έδωσαν δεύτερες και τρίτες ευκαιρίες στον αντίπαλο και τα 17 λάθη που είναι νούμερο απαγορευτικό και δεν είναι κάτι που συνηθίζει να κάνει η φέτος η ομάδα μας».

Για το ενδεχόμενο να μείνει ο ΠΑΟΚ εκτός πλέι οφ, αλλά και για την επόμενη χρονιά, τόνισε: «Είναι πολύ γρήγορα να πούμε οτιδήποτε. Έχουμε ακόμη ένα παιχνίδι στο γήπεδό μας που πρέπει να κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε να κλείσουμε νικηφόρα τη σεζόν και από εκεί και πέρα, με ηρεμία και νηφαλιότητα θα δούμε τι θα γίνει».

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Μια ανάσα από την Μπάγερν ο Ζιντάν

Σύμφωνα με ρεπορτάζ, ο Ζινεντίν Ζιντάν είναι ένα... βήμα πριν από την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Μπάγερν Μονάχου! Ο...

Στην ίδια κατηγορία